Οι μπαμπάδες στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκαν αυτό τον ξεκαρδιστικό τρόπο για να καταλάβουν τις κόρες τους

Οι μπαμπάδες στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκαν αυτό τον ξεκαρδιστικό τρόπο για να καταλάβουν τις κόρες τους

Οι άντρες συνήθως δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες, όπως εξάλλου και οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τους άντρες. Αυτό συμβαίνει από την αρχή της συμβίωσης των δύο… “φαινομενικά όμοιων αυτών ειδών”

Τον τελευταίο αιώνα έχουμε αρχίσει να υποψιαζόμαστε πως είμαστε δύο εντελώς διαφορετικά είδη και πως “Οι άντρες είναι από τον Άρη ενώ οι γυναίκες από την Αφροδίτη!”

Τώρα, το ότι οι Παλαιοανθρωπολόγοι δεν το έχουν ανακαλύψει αυτό ακόμη, δεν πάει να πει ότι αυτά τα δύο είδη είναι ίδια. Κάποια στιγμή η αλήθεια θα λάμψει!

Ως τότε, άντρες και γυναίκες κάνουμε τ’ αδύνατα δυνατά για να συνυπάρξουμε, να συμβιώσουμε, να συνεννοηθούμε και να κατανοήσουμε οι μεν τους δε.

Τ’ αποτελέσματα σπανίως είναι ενθαρρυντικά και έτσι καταλήγουμε να επινοούμε συνεχώς νέους τρόπους και μεθόδους ώστε να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά και να καταλάβουμε επιτέλους πώς λειτουργούμε!

Οι μπαμπάδες που έχουν κόρες στη Νέα Φιλαδέλφεια της Αμερικής… μερικοί γενναίοι μπαμπάδες οφείλουμε να ομολογήσουμε, βρήκαν αυτό τον τρόπο να έρθουν κοντά στα κορίτσια και να αφεθούν στην ονειρική τους πραγματικότητα που γι’ αυτούς, μέχρι χτες, δεν υπήρχε καν.

Όχι μόνο τις συνόδευσαν ως την τάξη του μπαλέτου, αλλά μπήκαν και μέσα. Και όχι για να παρακολουθήσουν εκ του ασφαλούς από μια θέση έξω απ’ το χορό, αλλά έλαβαν μέρος στο μάθημα ως… μαθητές μπαλέτου!

Τ’ αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά, πέραν του δέοντος!

Dance Center Holds Valentine's Ballet Class for Fathers

Philadelphia Dance Center holds a Valentine's ballet class for fathers to attend with their daughters and sons…with hilarious results. http://abcn.ws/2log80q

Gepostet von ABC News am Mittwoch, 15. Februar 2017

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα