Δείπνο….στον αέρα, με θέα την Ακρόπολη! (Βίντεο)

Δείπνο....στον αέρα, με θέα την Ακρόπολη!  (Βίντεο)

«Dinner in the sky» λέγεται η τολμηρή ιδέα μιας εταιρείας, η οποία υλοποίησε το πρώτο ιπτάμενο εστιατόριο στο Βέλγιο το 2007.

Από τότε, άλλες οκτώ Ευρωπαϊκές πόλεις απέκτησαν ένα εστιατόριο όπου μπορεί ο επισκέπτης να θαυμάσει κυριολεκτικά όλη την πόλη, καθώς παίρνει το δείπνο του.

Μερικές από αυτές τις πόλεις είναι η Ρώμη, οι Βρυξέλλες, το Παρίσι και σήμερα και η Αθήνα.

Η ιδέα είναι απλή: Ένας γερανός σηκώνει την ειδική πλατφόρμα- εστιατόριο σε ύψος 50 μέτρων από το έδαφος, κάνοντας τη θέα του εστιατορίου μαγική!

Μοναδική προϋπόθεση για να φιλοξενηθεί κάποιος στο Dinner in the sky είναι να έχει ύψος πάνω από 1,5 μέτρο, πράγμα που σημαίνει ότι, ένα οικογενειακό δείπνο δεν είναι εφικτό. Όσο για το εύλογο ερώτημα «τι κάνουμε αν θέλουμε να πάμε τουαλέτα;» πολύ απλά, ρωτάτε τον σερβιτόρο και σας… κατεβάζει.

Το Dinner in the sky δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των δέκα πιο ασυνήθιστων εστιατορίων στον κόσμο, του περιοδικού «Forbes».

Στην Αθήνα, θα το βρείτε – πού αλλού; Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, με είσοδο επί της οδού Ιάκχου. Η στάση του μετρό «Κεραμικός» βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην είσοδο του εστιατορίου.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα