Δείτε τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα ενηλίκων με πιστοποίηση (Όλα διαδικτυακά)

certified programs

Μπορεί το 2020 να ήταν μια δύσκολη χρονιά από πολλές απόψεις, εντούτοις η εκπαίδευση κατάφερε να βγει νικήτρια από τους περιορισμούς που μας έχουν επιβληθεί. Για πρώτη φορά, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά κα σε Έλληνες που κατοικούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να παρακολουθήσουν διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα με πιστοποίηση από μεγάλα Ινστιτούτα και οργανισμούς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Υπενθυμίζουμε ότι δεν πρόκειται για μαγνητοσκοπημένα προγράμματα αλλά για ζωντανά διαδραστικά μαθήματα όπου εισηγητές και εκπαιδευόμενοι αλληλεπιδρούν διαρκώς μεταξύ τους.

Η παρακολούθηση αυτών των προγραμμάτων διαδικτυακά είναι εντέλει πιο οικονομική, λιγότερο χρονοβόρα και παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ασφάλεια δεδομένης της υγειονομικής κατάστασης της χώρας αλλά και των περιορισμών που έχουν επιβληθεί ως αποτέλεσμα αυτής. Έτσι, οι συμμετέχοντες δεν συναθροίζονται, δεν φορούν μάσκες και ούτε τους απασχολεί ενδεχόμενη απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβάλλεται κατά τόπους.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια από τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα με πιστοποίηση που έχουν καταχωρηθεί στην πλατφόρμα της Εναλλακτικής Ατζέντας από Ινστιτούτα, οργανισμούς και εκπαιδευτές. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Εναλλακτική Ατζέντα αποτελεί απλά την πλατφόρμα προβολής τους και όχι τη διοργανώτρια εταιρεία. Οπότε, για οποιεσδήποτε απορίες και διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με τους διοργανωτές του εκάστοτε προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

Πρόγραμμα σύμβουλευτικής ζεύγους Gestalt

Το Ινστιτούτο Gestalt San Francisco, με χαρά, προσφέρει το καινοτόμο πρόγραμμα συμβουλευτικής ζεύγους για πρώτη φορά με τη δυνατότητα συμμετοχής διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης.

 

Πρόγραμμα Πιστοποίησης στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP practitioner)

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), είναι ένα σύνολο τεχνικών και μια μεθοδολογία που μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε επαγγελματική, αλλά και προσωπική δραστηριότητα. Χρησιμοποιείται από πολλούς επιτυχημένους ανθρώπους και οργανισμούς για να επιφέρει άμεσες και αποτελεσματικές αλλαγές στη ζωή.

Life Coaching Program & NLP Practitioner | 2020 με Διεθνή Πιστοποίηση

Γίνε Πιστοποιημένος επαγγελματίας NLP (Neuro Linguistic Programming) Practitioner & NLP Life Coach
Το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που περιλαμβάνει NLP Practitioner και Δίπλωμα στο Life Coaching.

Ζωντανή On-line Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα

Η Online εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα 200 ωρών επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά με εξαιρετική επιτυχία. Δείτε το βίντεο και τις αξιολογήσεις των προηγούμενων συμμετεχόντων.

 

Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Γνωσιακή Συμβουλευτική Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία

Το μοναδικό πρόγραμμα Υπνοθεραπείας στην Ελλάδα σε επίπεδο Διπλώματος και δυνατότητα για συνέχιση σπουδών σε Ανώτερο Δίπλωμα για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα κριτήρια τις Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους Ψυχοθεραπευτές.

Πρόγραμμα πιστοποίησης HeartMath Coach

Το Ινστιτούτο HeartMath® θα εκπαιδεύσει τους επόμενους HeartMath® Coaches για το 2021. Για πρώτη φορά, το μάθημα θα παραδοθεί εξ’ ολοκλήρου ONLINE με ταυτόχρονη μετάφραση, για όσους το επιλέξουν. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πιστοποίηση, το ερευνητικό υλικό, τα εμπορικά δικαιώματα, τα εργαλεία και τις συσκευές του HeartMath® σε ατομικές συνεδρίες ή σε μικρές ομάδες, δια ζώσης ή online.

 

Δείτε όλα τα προγράμματα με πιστοποίηση καθώς και δεκαδες άλλες εκδηλώσεις στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας https://enallaktikiagenda.gr/

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα