Δεν είσαι ο Ηθοποιός ούτε καν ο Ρόλος. Είσαι το Πανί του σινεμά.

Δεν είσαι ο Ηθοποιός ούτε καν ο Ρόλος. Είσαι το Πανί του σινεμά.

ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΙ ΞΕΞΑΣΠΡΟ
Όλοι είμαστε φωτεινοί άνθρωποι! Αστεράκια που κατεβήκαμε στην γη για να παίξουμε!!

Ίσως αυτοί οι άνθρωποι που σε στεναχωρούν να είναι και πιο σημαντικοί γιατί επέλεξαν σαν ψυχές, άλλο που δεν το θυμούνται τώρα, να παίξουν τον ρόλο του “κακού” του αδικημένου, του άτυχου, του εγωιστή, του παραπονιάρη…κ.α

Και χάρη σε αυτούς, εσύ βλέπεις στον εαυτό σου τα θετικά στοιχειά και τα απολαμβάνεις παίζοντας θετικούς ρόλους! Οι καλύτεροι σου δάσκαλοι είναι!
Κατανόηση, εμπιστοσύνη και αποδοχή θέλει, στο ότι όλα για κάποιο ΚΑΛΟ λόγο γίνονται!! Πίστη στο δώρο, στο θαύμα, στην θεϊκή σου υπόσταση! ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ!
Θυμήσου ότι κάποτε, έπαιξες και εσύ τον ρόλο του κακού για κάποιους ανθρώπους! Ίσως και τώρα κάποιες στιγμές, κάποιους να πληγώνεις…

Μην ξεχνάς ποτέ όμως, ότι δεν είσαι κανένας ρόλος από αυτούς που υποδύεσαι, αλλά σκέψου ότι ι είσαι σαν αυτό το ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΙ του κινηματογράφου, όπου εκεί πάνω διαδραματίζονται όλα!

Θυμήσου, ρόλους παίζεις, όπου εναλλάσσονται κιόλας ας κατά διαστήματα… τώρα εγώ παίζω τον ρόλο του, “γράφω διαβάστε με επειδή τα ξέρω όλα”, εσύ κάποιο ρόλο παίζεις που μπορεί ρει να είναι και ποιο χρήσιμος για την εξέλιξη σου, και τον ανθρώπων γύρω σου, προς την ολοκλήρωση και “κατανόηση” ότι δεν υπάρχει ο “Αλλος” παρά μόνο Εσύ!!!!

Μην ταυτίζεσαι με τους ρόλους. Απλά παίξε με επίγνωση! Μπες πίσω από τον ρόλο. Σαν να ξέρεις ότι δεν είσαι ο ρόλος, αλλά ούτε και ο ηθοποιός!

Είσαι κάτι Μεγαλύτερο. ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΙ. Κάτασπρο, πεντακάθαρο, άχρονο, απεριόριστο, άπειρο..

Και το ωραίο με αυτό το τέλειο παιχνίδι της ζωής, είναι ότι… ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΙ είναι όοολοι οι άνθρωποι…

Νιώσε!

ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΙ ! Μια Συνείδηση! ΟΛΑ ΕΝΑ!!

Αργύρης Μουτσιόπουλος από την Αγαποκοινότητα

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα