Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε 30% έκπτωση στο retreat Σταφυλοθεραπείας στη Χαλκιδική

Τετραήμερο Retreat Σταφυλοθεραπείας στη Χαλκιδική με τον Δρ Βασίλειο Τριτάκη και τη Χριστίνα Πολύζου

Η Εναλλακτική Ατζέντα αναλαμβάνει τα έξοδα και χαρίζει  τη διαφορά από τα 360€ στα 250€ για 4 τυχερούς στο “Τετραήμερο Retreat σταφυλοθεραπείας στη Χαλκιδική με τον Δρ Βασίλειο Τριτάκη και τη Χριστίνα Πολύζου”

Η Εναλλακτική Ατζέντα, για άλλη μια φορά, προσφέρει ένα πολύτιμο δώρο στους αναγνώστες της. Κληρώνουμε σε 4 τυχερούς τη συγχρηματοδότηση της συμμετοχής τους στο τετραήμερο retreat που διοργανώνει το Healthy Life Holidays στη Χαλκιδική. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το τετραήμερο εδώ   Τετραήμερο Retreat σταφυλοθεραπείας στη Χαλκιδική με τον Δρ Βασίλειο Τριτάκη και τη Χριστίνα Πολύζου

4 τυχεροί θα απολαύσουν το μοναδικό retreat με κόστος, μόλις 250€/άτομο (κέρδος: 110€) στο πολυτελές  ξενοδοχείο Mango Hotel και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δημοφιλές πρόγραμμα αποτοξίνωσης σταφυλοθεραπείας υπό την καθοδήγηση του Δρος Βασίλειου Τριτάκη αλλά και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων.

"Ευεξία - Αποτοξίνωση - Άσκηση - Ψυχαγωγία" | Τετραήμερο Retreat στη Χαλκιδική

"Ευεξία - Αποτοξίνωση - Άσκηση - Ψυχαγωγία" | Τετραήμερο Retreat στη Χαλκιδική

 

 

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail ή τηλέφωνο από τη διοργανώτρια εταιρεία.

Όροι και προϋποθέσεις

Οι τυχεροί θα πρέπει να καταθέσουν προκαταβολή συμμετοχής, το αργότερο, μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Σε άλλη περίπτωση, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Λάβετε μέρος στην κλήρωση συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα