Κερδίστε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Face Lift με πιστοποίηση, αξίας 210€

Κερδίστε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Face Lift με πιστοποίηση, αξίας 210€

Η Εναλλακτική Ατζέντα, για άλλη μια φορά, ευχαριστεί έμπρακτα τους αναγνώστες της με πολύτιμα δώρα ζωής.  Από τις 25 Μαΐου, η θεραπεύτρια της ενεργειακής μεθόδου Access Consciousness Bars, Marin Markuze θα έρθει στην Ελλάδα και θα πραγματοποιήσει δύο μοναδικά σεμινάρια για τα οποία θα δοθεί πιστοποίηση.

Το πρώτο σεμινάριο θα λάβει χώρα στις 2 Ιουνίου και αφορά την εκμάθηση της μεθόδου Access Bars Consciousness. Πρόκειται για μία μέθοδο που είναι εξαιρετικά γνωστή στο εξωτερικό αλλά μόλις τώρα ξεκινούν οι πρώτες ομάδες εξάσκησής της στην Ελλάδα. Ήδη κληρώσαμε μία θέση για αυτό το πρόγραμμα για το οποίο θα δοθεί πιστοποίηση practitioner σε μία μόλις ημέρα και έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις πια. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ  Τεχνική Access Consciousness Bars®| Με Πιστοποίηση ή μπορείτε  να διαβάσετε τη συνέντευξη εδώ  Access Bars Consciousness: Συνέντευξη με την θεραπεύτρια Marin Markuze για το σύστημα που διαδίδεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο

Το δεύτερο σεμινάριο έχει τίτλο Μέθοδος Facelift® Access Consciousness Energetic Facelift®| Με πιστοποίηση και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες αισθητικούς όσο και σε επαγγελματίες υγείας που θα ήθελαν να εμπλουτίσουν τις υπηρεσίες τους. Και φυσικά σε όλους όσους θα ήθελαν να το μάθουν για προσωπική χρήση. Και σε αυτή την περίπτωση, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση σε μία μόλις ημέρα. Μπορείτε να δείτε σε πραγματική φωτογραφία, τη διαφορά μέσα σε μία συνεδρία.

Η Εναλλακτική Ατζέντα πληρώνει μία θέση για τη μέθοδο Facelift  σε έναν/μία τυχερό/ή αναγνώστη/ρια  που θα παρακολουθήσει το σεμινάριο και θα λάβει την πιστοποίηση.

Πως θα συμμετάσχετε στην κλήρωση

Επισκεφθείτε το event εδώ Μέθοδος Facelift® Access Consciousness Energetic Facelift®| Με πιστοποίηση

Και πείτε μας τι σας αρέσει περισσότερο, σχολιάζοντας  κάτω από την ανάρτηση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου και ο τυχερός θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών για να θεωρηθεί έγκυρη η κλήρωση.

Καλή σας επιτυχία!

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε!

Νικήτρια είναι η

 

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”” title_text=”Σχόλια” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”monospace” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”10″ ]

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα