4ος Διαγωνισμός Διηγήματος από τη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity σε συνεργασία με την Εναλλακτική Δράση και την Εναλλακτική Ατζέντα

4ος Διαγωνισμός Διηγήματος από τη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity σε συνεργασία με την Εναλλακτική Δράση και την Εναλλακτική Ατζέντα

Η Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity σε συνεργασία με την Εναλλακτική Δράση και την Εναλλακτική Ατζέντα με χαρά ανακοινώνει την έναρξη του 4ου διαγωνισμού διηγήματος.

Στείλτε τα διηγήματά σας στο Harmony & Creativity.

Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση harmonyandcreativity@gmail.com μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019. Έχετε δικαίωμα να στείλετε μόνο ένα διήγημα έκαστος, συνημμένο σε μορφή word, ενώ το συνοδευτικό κείμενο πρέπει να αναφέρει το ονοματεπώνυμό σας (ψευδώνυμα δεν γίνονται δεκτά) και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Για λόγους δεοντολογίας δεν έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό σπουδαστές και συνεργάτες του Harmony & Creativity.

Η κριτική επιτροπή του Harmony & Creativity θα επιλέξει τα δέκα καλύτερα διηγήματα, τα οποία στη συνέχεια θα δημοσιευθούν στην Εναλλακτική Δράση και οι αναγνώστες της Εναλλακτικής Δράσης θα ψηφίσουν τα τρία καλύτερα.

Τα τρία καλύτερα διηγήματα θα δημοσιευθούν στις ιστοσελίδες της Εναλλακτικής Δράσης της Εναλλακτικής Ατζέντας και του Harmony and Creativity, ενώ ο συγγραφέας του καλύτερου διηγήματος θα κερδίσει δωρεάν φοίτηση σε ένα τρίμηνο πρόγραμμα δημιουργικής γραφής.

Το θέμα είναι ελεύθερο. Τα κείμενα πρέπει να έχουν μέγεθος έως 2000 λέξεις και πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 12 Μαρτίου και θα ακολουθήσει ειδική τελετή βράβευσης.

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας), παρέχει αναγνωρισμένα πιστοποιητικά παρακολούθησης και έχει έδρα στην Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/2616603795048222/

Εισηγητής των μαθημάτων δημιουργικής γραφής είναι ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής του Harmony & Creativity, ο οποίος σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ από το Πανεπιστήμιο Winthrop της South Carolina (ΗΠΑ), διδακτορικού από το TCU (ΗΠΑ) στη Σύγχρονη Λογοτεχνία καθώς και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας ακαδημαϊκών άρθρων που αφορούν τη λογοτεχνία, ετοιμάζεται να εκδώσει ένα ιστορικό μυθιστόρημα για την Πάρο την εποχή του Μπαρμπαρόσα και παράλληλα συγγράφει ένα μυθιστόρημα στα πλαίσια του διδακτορικού του με ήρωα τον Νίκο Καζαντζάκη. Έχει διδάξει επί μακρόν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Συνοψίζοντας

Στείλτε το διήγημά σας στο harmonyandcreativity@gmail.com μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Ο συγγραφέας του καλύτερου διηγήματος θα κερδίσει ένα τρίμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης από τον Harmony and Creativity

Τα τρία καλύτερα διηγήματα θα δημοσιευτούν στις ιστοσελίδες της Εναλλακτικής Δράσης, της Εναλλακτικής Ατζέντας και του Harmony and Creativity.

Για τυχόν απορίες ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε στείλετε e-mail στη διεύθυνση harmonyandcreativity@gmail.com, ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 6976147605

Γνωρίστε την ομάδα Δημιουργικής Γραφής και αποκτήστε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με δημιουργικούς ανθρώπους και να δημοσιεύετε τα διηγήματά σας, τα ποιήματά σας και τις απόψεις σας! Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ https://www.facebook.com/groups/1452872198076830/

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα