Διαγωνισμός! Κερδίστε 45% έκπτωση για το 20o retreat του Harmony and Creativity

Διαγωνισμός! Κερδίστε 45% έκπτωση για το 20o retreat του Harmony and Creativity

Διαγωνισμός! Κερδίστε 45% έκπτωση για το 20o retreat του Harmony and Creativity

Ένας τυχερός ή μία τυχερή θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει για τον ίδιο αλλά και για ακόμη έναν φίλο ή φίλη του 45% έκπτωση στο κόστος συμμετοχής για το 20ο retreat που διοργανώνει το Harmony and Creativity στην Βόρεια Εύβοια.

Το Harmony and Creativity, καλωσορίζει το καλοκαίρι στις 8 & 9 Ιουνίου με ένα διήμερο retreat στην μαγευτική Βόρεια Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Άννα (Αγκάλη) – στο Προκόπι (Όσιος Ιωάννης Ρώσος) και στην Παραλία Πήλι.

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί σε ένα όμορφο ξενοδοχείο δίπλα στην θάλασσα, στο Agali Hotel, ενώ κατά την διάρκεια του retreat οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα δύο σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν, είτε το σεμινάριο του Coaching με εισηγήτρια την Νίκη Ορφανουδάκη, είτε το σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον Δημήτρη Μπογιατζή.

Ο τυχερός νικητής ή η τυχερή νικήτρια τόσο ο ίδιος αλλά όσο και ένας ακόμη φίλος ή φίλη του με τον οποίο επιθυμούν να ταξιδέψουν παρέα, θα μπορούν να συμμετάσχουν στο retreat πληρώνοντας αντί για 110€ ο καθένας, 60€ το άτομο!

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: 

  • διαμονή στο Agali Hotel
  • φόρος διαμονής
  • πρωινό την Κυριακή
  • ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία του Agali Hotel
  • μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν
  • οι εκδρομές και η παρακολούθηση των σεμιναρίων.

Τρόποι συμμετοχής: 

Αφού διαβάσετε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το retreat και αποφασίσετε με ποιόν φίλο σας θέλετε να συμμετάσχετε στο retreat τότε κάντε τον tag είτε στα παρακάτω σχόλια, είτε κάτω από την φωτογραφία στο Instagram της Εναλλακτικής Ατζέντας!

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019. 

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η @tinam29.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένας τυχερός ή μια τυχερή θα κερδίσει για τον ίδιο και για έναν ακόμη φίλο ή φίλη του 45% έκπτωση για το 20ο retreat του Harmony and Creativity στη Βόρεια Εύβοια. Από 110€ το άτομο θα πληρώσουν μόνο 60€ ο καθένας! ???? Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα: ° ° ° ° ° –> Κάντε follow @enallaktikiagenda.gr –> Κάντε like στην φωτογραφία. –> Πείτε μας με ποιον θέλετε να μοιραστείτε το δώρο κάνοντας τον tag στα σχόλια από κάτω. *Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019. #enallaktikiagenda #giveaway #retreats #diagwnismos #enallaktikesdiakopes #harmonyandcreativity #dimiourgikigrafi #coaching #voreiaeuvoia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εναλλακτική Ατζέντα (@enallaktikiagenda.gr) στις

Σχόλια
14 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email