Διαλογισμός για να εμβαθύνετε την αγάπη με τον σύντροφό σας

Διαλογισμός για να εμβαθύνεται την αγάπη με τον σύντροφό σας

Υπάρχουν πολλές μορφές διαλογισμού. Όμως, δεν γνωρίζουμε πολλούς που να αφορούν ένα ζευγάρι. Έναν διαλογισμό, δηλαδή, pου μπορείτε να κάνετε με τον σύντροφό σας.

Η απλή αυτή τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί ωστόσο ακόμα και με τα παιδιά σας ή και με φίλους. Ο σκοπός της είναι να εμβαθύνετε την αγάπη μεταξύ σας.

Η τεχνική

  1. Ετοιμάστε ένα αναπαυτικό περιβάλλον. Χαμηλώστε τα φώτα και βάλτε μια ευχάριστη μουσική. Έπειτα, καθίστε ο ένας μπροστά από τον άλλον
  2. Όταν αισθανθείτε άνετα, αναβιώστε τα συναισθήματα αγάπης που τρέφετε ο ένας για τον άλλον. Για να επιτευχθεί αυτός ο διαλογισμός θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την έννοια της άνευ όρων αγάπης.
  3. Έπειτα, οραματιστείτε ότι το συναίσθημα της αγάπης είναι μια ενέργεια που ρέει μεταξύ σας. Αισθανθείτε ότι την κατευθύνετε προς τον σύντροφό σας ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε τη δική του ενέργεια αγάπης.

Αφεθείτε σε αυτή την τεχνική για όση ώρα θέλετε αλλά χωρίς να το παρακάνετε. Τις πρώτες φορές, 10 με 15 λεπτά είναι υπέρ αρκετά. Αυτός ο διαλογισμός βοηθά τους συντρόφους  να εμβαθύνουν περισσότερο στην ποιοτική και άνευ όρων αγάπη που τους συνδέει.

Λέγεται ότι η αγάπη είναι σαν το πηγάδι. Όσο περισσότερο νερό τραβάς από αυτό τόσο πιο καθαρό νερό αναβλύζει.

Καλή σας εξάσκηση

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα