Διαλογισμός στο θεραπευτικό φως μέσα μας

Διαλογισμός στο θεραπευτικό φως μέσα μας

Κοιτάξτε βαθιά μέσα στο κέντρο της καρδιάς σας και βρείτε εκεί ένα σημείο λαμπρού, πολύχρωμου φωτός. Τα χρώματα είναι υπέροχα. Είναι ο κεντρικός πυρήνας της αγάπης και της θεραπευτικής σας ενέργειας.

Παρακολουθήστε αυτό το μικροσκοπικό σημείο καθώς αρχίσει να πάλλεται. Παλλόμενο, εξαπλώνεται μέχρι που γεμίζει την καρδιά σας.

Οραματιστείτε το φως να διαπερνά ολόκληρο το σώμα σας, από το κεφάλι μέχρι τα ακροδάχτυλα των χεριών και των ποδιών σας.

Λάμπετε ολόκληροι εκπέμποντας αυτό το πανέμορφο πολύχρωμο φως, με την αγάπη και τη θεραπευτική σας ενέργεια. Αισθανθείτε τις δονήσεις του φωτός σε ολόκληρο το σώμα σας. Πείτε στον εαυτό σας: Με κάθε μου αναπνοή, γίνομαι όλο και πιο υγιής.

Αισθανθείτε το φως να απομακρύνει την ασθένεια από το σώμα σας, αφήνοντας χώρο για την υγεία να επιστρέψει.

Διαβάστε επίσης: Διαλογισμός για πνευματική λήψη αποφάσεων

Έπειτα, αφήστε το φως να ακτινοβολήσει λαμπρά προς κάθε κατεύθυνση, έτσι που η θεραπευτική σας ενέργεια να φτάσει σε όλους όσους την έχουν ανάγκη.

Τι προνόμιο που είναι να μοιράζεστε την αγάπη, το φως και τη θεραπευτική σας ενέργεια με όσους χρειάζονται θεραπεία!

Αφήστε το φως σας να εισέλθει σε νοσοκομεία, γηροκομεία και ορφανοτροφεία, σε φυλακές, ψυχιατρικές κλινικές και άλλα ιδρύματα απόγνωσης και να φέρει μαζί του την ελπίδα, τη φώτιση και την ειρήνη.

Αφήστε το να μπει σε κάθε σπίτι στην πόλη σας. Όπου υπάρχει πόνος και δυστυχία, αφήστε την αγάπη, το φως κα τη θεραπευτική σας ενέργεια να φέρει ανακούφιση σε όσους την έχουν ανάγκη.

Διαλέξτε κάποιον τόπο στη Γη που θα θέλατε να βοηθήσετε να θεραπευθεί.

Εστιάστε την αγάπη, το φως και τη θεραπευτική σας ενέργεια στο μέρος αυτό και οραματιστείτε το να βρίσκει ισορροπία και αρμονία, να φτάνει στην πληρότητα.
Αφιερώστε, καθημερινά, λίγο χρόνο για να στέλνετε την αγάπη, το φως και τη θεραπευτική σας ενέργεια σε αυτόν τον τόπο.

Αυτά που δίνουμε επιστρέφουν σ΄εμάς πολλαπλάσια. Δώστε την αγάπη σας. Και έτσι είναι.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Louise Hay «Αλλαγή με σύμμαχο τον καθρέπτη» από τις εκδόσεις Ιβίσκος

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα