Πως να δημιουργήσετε ενεργειακά όρια σε ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά

Πως να δημιουργήσετε ενεργειακά όρια σε ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά

Κάποιες φορές, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά μας φορτίζουν αρνητικά. Και κάποιες φορές είναι αδύνατο να τους αποφύγουμε. Υπάρχει ένας απλός τρόπος που μπορεί να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει ένα ενεργειακό όριο μεταξύ σας και του περιβάλλοντός σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνική και όταν επισκέπτεστε χώρους που σας επηρεάζουν αρνητικά.

Θα χρειαστείτε απλά λίγο λάδι και έναν κρύσταλλο χαλαζία

Βάλτε το λάδι σας σε ένα μπουκαλάκι, πιάστε τον χαλαζία και φορτίστε τον για λίγα λεπτά με την πρόθεσή σας να δυναμώσει την αύρα και το ενεργειακό πεδίο σας. Έπειτα τοποθετήστε το μέσα στο μπουκαλάκι με το λάδι.

Όταν θα παρευρεθείτε στο χώρο ή με τους ανθρώπους που νιώθετε ότι σας επηρεάζουν αρνητικά, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  το λάδι (ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας ή βερυκοκέλαιο) στους καρπούς, στο λαιμό, μπρος και πίσω και ψηλά στο στήθος σας, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ευάλωτες ενεργειακές σας πύλες.

Θα δημιουργήσει όρια ανάμεσα σε εσάς και τον υπόλοιπο κόσμο.

Εάν βέβαια αυτή είναι μια κατάσταση που σας συμβαίνει τακτικά, τότε είναι πιθανό το πρόβλημα να βρίσκεται στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και όχι στο ενεργειακό σας πεδίο. Δηλαδή, ίσως να χρειάζεται να μάθετε να βάζετε όρια στους άλλους.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα