Σε δημοπρασία κοσμήματα και έργα τέχνης των Μπάρμπαρα και Φρανκ Σινάτρα

Σε δημοπρασία κοσμήματα και έργα τέχνης των Μπάρμπαρα και Φρανκ Σινάτρα

Κοσμήματα της Μπάρμπαρα Σινάτρα, της τέταρτης και τελευταίας συζύγου του θρυλικού Φρανκ θα πουληθούν στη δημοπρασία «Lady Blue Eyes» που διοργανώνεται από τον οίκο Sotheby’s στις 4 και 6 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, στη δημοπρασία θα πουληθούν πολύτιμα κοσμήματα της Μπάρμπαρα Σινάτρα, μεταξύ άλλων, ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δακτυλίδι Van Cleef & Arpels 20,6 καρατίων με τιμή εκκίνησης 1,5 εκατ. δολάρια, ένα Marina B βραχιόλι από τιρκουάζ, διαμάντια και όνυχα με τιμή εκκίνησης 70.000 δολ. και πολύχρωμα σκουλαρίκια Marina B. από ζαφείρι και διαμάντια με τιμή 50.000 δολαρίων.

Έργα τέχνης δια χειρός του Φρανκ που κοσμούσαν τις κατοικίες του ζευγαριού, αναμνηστικά από κινηματογραφικές ταινίες και μια μεγάλη συλλογή από διάφορα έργα τέχνης, από τη μεγάλη συλλογή τους, όπως πίνακες του Πικάσο θα είναι όλα εκεί, αναμένοντας να… βγουν στο σφυρί!

Σε περίπτωση που τύχει να… κάνετε βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης και ενδιαφέρεστε… ξέρετε που θα βρείτε λίγη «μαγεία» από Frank!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα