• Παναγιώτης
  3 Οκτωβρίου 2021 at 23:38

  Εντελώς τυχαία βρέθηκε στον δρόμο μου η εκπαίδευση RYT 200, αφού προέρχομαι από εντελώς διαφορετικό χώρο. Στο ταξίδι αυτό ανακάλυψα ότι τίποτα τυχαίο δεν γίνετε. Ο δάσκαλος μου, Γιάννης Χρυσουλλάκης με την εμπειρία του , τις γνώσεις του , την υπομονή του ,την επιμονή του, με έκανε να θεωρώ αυτήν την εκπαίδευση, το πιο σημαντικό ταξίδι στην ζωή μου. Η Γιόγκα πλέον είναι μέρος της ζωής μου , ο δάσκαλος και οι συνοδοιπόροι μου, είναι η οικογένεια μου .

 • art p
  2 Σεπτεμβρίου 2020 at 18:30

  Η επαφή μου με τη γιόγκα ξεκίνησε με τον Γιάννη Χρυσουλάκη στο τιμόνι του δασκάλου πριν από μερικά χρόνια. Η προσοχή που επιδείκνυε σε όλους τους μαθητές, η προσαρμογή των μαθημάτων πάνω στις ανάγκες τους και η ηρεμία που τον χαρακτηρίζουν ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά που με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή.
  Έτσι όταν αργότερα αποφάσισα να εμβαθύνω στη διδασκαλία της γιόγκα, δεν είχα καμία αμφιβολία σε ποιον να απευθυνθώ.
  Ξεκίνησα λοιπόν το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με φυσική παρουσία στην π.κ. (προ κορωνοϊού) εποχή αλλά στην πορεία έπρεπε να γίνει αναπροσαρμογή λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Η ανταπόκριση σε αυτό ήταν άμεση, η ύλη καλύφθηκε στο ακέραιο και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού, ο Γιάννης ήταν πλάι μας, μεταφέροντάς μας τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία του, ενθαρρύνοντάς μας και δίνοντάς μας συνεχώς τροφή για σκέψη μέσα από τις συζητήσεις μας. Ένα από τα βασικά ζητούμενα του εκπαιδευτικού ήταν όχι μόνο η προσωπική εξέλιξη και διεύρυνση του γνωστικού μας πεδίου αναφορικά με τη γιόγκα, την πρακτική και τη φιλοσοφία της αλλά και η καλλιέργεια της διδακτικής μας ικανότητας.

Add a review

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης