Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη: Δωρεάν Εορταστική Ξενάγηση

Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη: Δωρεάν Εορταστική Ξενάγηση

Στα πλαίσια συνεργασίας με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, το Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη  συμμετέχει στο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για την περίοδο 2016-2017. Προσφέρει μια δωρεάν ξενάγηση σε 25 άτομα στην έκθεση “Η σπουδαία συλλογή του Τελλογλείου Ιδρύματος Α.Π.Θ. στην Αθήνα – Η πρώτη της παρουσίαση”. 

Οι παρευρισκόμενοι θα ξεναγηθούν στην έκθεση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρες 13.00 – 14.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, θα τηρηθεί όμως σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Εκατό και πλέον επιλεγμένοι πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά σημαντικών Ελλήνων δημιουργών, όπως των Λάντσα, Γύζη, Ιακωβίδη, Βολανάκη, Αλταμούρα, Χατζή, Πανταζή, Ροϊλού, Παρθένη, Μαλέα, Ιθακήσιου, Λύτρα, Μπουζιάνη, Γουναρόπουλου, Κόντογλου, Γκίκα, Εγγονόπουλου, Τσαρούχη, Μαυροΐδη, Σπυρόπουλου, Τσίγκου, Κανιάρη, Κεσσανλή, Μυταρά, Σόρογκα, Σακαγιάν, Ρέγκου, Βενετούλια, Χαλεπά, Απάρτη, Καπράλου, Σκλάβου, Παρμακέλη, Τζομπανάκη και άλλων, θα παρουσιαστούν στο Ίδρυμα Θεοχαράκη αποκαλύπτοντας το εύρος των αισθητικών επιλογών των ιδρυτών της πολυσυζητημένης συλλογής Νέστορα και Αλίκης Τέλλογλου.

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3611206

http://thf.gr

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα