Δωρεάν μαθήματα πιστοποίησης υπολογιστών για ανέργους και φοιτητές

Δωρεάν μαθήματα πιστοποίησης υπολογιστών για ανέργους και φοιτητές

Στα πλαίσια του προγράμματος “Ειδικές Τιμές για Ανέργους” του ΟΑΕΔ το κέντρο πληροφορικής LABTECH προσφέρει δωρεάν την εκπαίδευση για τις βασικές ενότητες της πληροφορικής.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι άνεργοι και οι φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα – μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος – να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για τις θέσεις εργασίας του δημοσίου και τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά και μία σημαντική πιστοποίηση πληροφορικής που αναγνωρίζεται και στον ιδιωτικό τομέα.

Δωρεάν μαθήματα πιστοποίησης υπολογιστών για ανέργους και φοιτητές

Τα δίδακτρα των μαθημάτων είναι δωρεάν και επιβαρύνεστε μόνο το κόστος των εξετάσεων. Το σεμινάριο χωρίζεται σε δύο κύκλους μαθημάτων, ανεξάρτητους μεταξύ τους. Κάθε κύκλος αποτελείται από τρεις ενότητες. Ο πρώτος κύκλος είναι υποχρεωτικός ενώ ο δεύτερος είναι προαιρετικός.  Τα μαθήματα του κάθε κύκλου είναι τα ακόλουθα:

Πρώτος Κύκλος (3 ενότητες – 30 ώρες)

  • Επεξεργασία κειμένου (Word)
  • Λογιστικά φύλλα (Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet & Outlook)

Δεύτερος Κύκλος (3 ενότητες – 30 ώρες)

  • Διαχείριση Η/Υ (Windows)
  • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
  • Βάσεις Δεδομένων (Access)

Αν στο παρελθόν έχετε ήδη παρακολουθήσει μαθήματα και έχετε πιστοποιήσει τις ενότητες του πρώτου κύκλου, μπορείτε να ενταχθείτε απευθείας στον δεύτερο κύκλο. Για κάθε ενότητα (Word, Excel, κλπ ) πρέπει να δώσετε μία ξεχωριστή εξέταση διάρκειας 50 λεπτών. Για περισσότερες πληροφορίες, για να δηλώσετε συμμετοχή καθώς και για να ενημερωθείτε για το κόστος των εξετάσεων κάντε κλικ εδώ  ή επικοινωνήστε με το κέντρο στο 2104256830

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα