Δωρεάν προβολές, αφιερωμένες στον ισπανικό κινηματογράφο

Δωρεάν προβολές, αφιερωμένες στον ισπανικό κινηματογράφο

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος του Υμηττού, διοργανώνει κύκλο κινηματογραφικών προβολών αφιερωμένων σε ισπανικές ταινίες μυστηρίου. Αυτή τη Δευτέρα, 18 Αυγούστου στις 20.45 θα προβληθεί η ταινία “Tesis” (1996), του βραβευμένου με όσκαρ, Αλεχάντρο Αμενάμπαρ.

Η ταινία διαρκεί 126’ και η είσοδος είναι δωρεάν.

Δωρεάν προβολές, αφιερωμένες στον ισπανικό κινηματογράφο

Υπόθεση

Η Άνχελα , που σπουδάζει στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Μαδρίτης, διεξάγει έρευνα προκειμένου να συντάξει την διπλωματική της εργασία («tesis») με θέμα τη βία στον κινηματογράφο. Για να μπορέσει να συγκεντρώσει περισσότερο υλικό συνεργάζεται με τον Τσέμα, ένα συμφοιτητή της, ο οποίος διατηρεί μία συλλογή από ταινίες βίας και πορνογραφίας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας η Άνχελα βρίσκει νεκρό τον καθηγητή της, σε μια αίθουσα προβολής και αποφασίζει να πάρει την ταινία που αυτός παρακολουθούσε για να μπορέσει να συλλέξει χρήσιμα στοιχεία.

Αυτή και ο Τσέμα βλέπουν την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί μια φοιτήτρια, που είχε δεσμό με τον συμφοιτητή τους Μπόσκο. Η Άνχελα και ο Τσέμα, προσπαθώντας να βρουν την προέλευση της κασέτας, βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε έναν επικίνδυνο αδιέξοδο μυστηρίου.

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Αμεναμπάρ

Σενάριο: Αλεχάντρο Αμεναμπάρ, Ματέο Γκιλ

Παραγωγή: Χοσέ Λουίς Κουέρδα

Πρωταγωνιστούν: Άννα Τόρρεντ, Φελε Μαρτίνεθ, Εντουάρντο Νοριέγκα

Χρονολογία παραγωγής: 1996

Είδος: Μυστηρίου, Δράμα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σύλλογο και τις προβολές: email: info@foy.gr Τηλέφωνο: 2107625856

Διεύθυνση: Ανδρέα Λεντάκη, Αμισσού και Λεωφόρος Σμύρνης- Υμηττός

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα