Δωρεάν προβολή στις «Βραδιές Oscar κάτω από το φως των αστεριών»

Δωρεάν προβολή στις «Βραδιές Oscar κάτω από το φως των αστεριών»

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, στο πλαίσιο του αφιερώματος «Βραδιές Oscar κάτω από το φως των αστεριών» θα προβάλει τη βραβευμένη με Oscar ταινία «Το μυστικό στα μάτια της» (El Secreto De Sus Ojos), του Χουάν Χοσέ Καμπανέλα.

Την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016, στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί μια δωρεάν προβολή αυτής της σημαντικότατης ταινίας από την Αργεντινή. Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό αστυνομικό θρίλερ, με έντονα πολιτικά αλλά και ερωτικά στοιχεία.

Υπόθεση

Ο Μπενχαμίν Εσπόζιτο, υπάλληλος της εισαγγελίας συνταξιοδοτείται και αποφασίζει να γράψει ένα μυθιστόρημα για την ανεξιχνίαστη ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε πριν από 25 χρόνια, στο Μπουένος Άιρες. Προσπαθώντας να απαντήσει σε ερωτήματα που χρόνια τον στοιχειώνουν, ζητά βοήθεια από την πρώην προϊσταμένη του, Ιρένε Μενέντεζ-Χέιστινγκς. Οι δυο τους αναλαμβάνουν να κάνουν μια ιστορική αναδρομή και να λύσουν το μυστήριο αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Σκηνοθεσία: Χουάν Χοσέ Καμπανέλα

Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Ντάριν, Σολεδάδ Βιλαμίλ, Πάμπλο Ράγκο

Διάρκεια: 129’

Βραβευμένη με Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το 2009

Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο: 210 3418011 (Δ-Π: 9:00 – 17:00)

Ιστορικό Αρχείο Π.Ι.Ο.Π: Δωρίδος 2 και Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα