Δωρεάν σεμινάρια coaching καριέρας από την Positivity Coaching

positivity sm

Δωρεάν σεμινάρια coaching καριέρας από την

Positivity Coaching με τίτλο:

«Ξέρω ποιος είμαι και πού θέλω να πάω»

Μπορούμε να δούμε την καριέρα σαν μια ευκαιρία ολοκλήρωσης; Μπορούμε να βρούμε τι πραγματικά θέλουμε και τον δρόμο για να τα καταφέρουμε;Μπορούμε να βρούμε τον χάρτη για να οδηγηθούμε σ ένα καλύτερο αύριο;

Δωρεάν σεμινάριο coaching καριέρας με την πολύτιμη εμπειρία της PositivityCoaching.

Απευθύνεται κυρίως σε ανέργους, νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας ή εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν προκλήσεις, αλλαγές ή διλήμματα στην καριέρα τους.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην επαναστόχευση και επανατοποθέτηση στην αγορά  εργασίας μέσα από μια διαδρομή αυτογνωσίας, χαρτογράφησης δυνατοτήτων κι ενδιαφερόντων, αναγνώρισης βαθύτερων επιθυμιών, ξεκαθάρισμα στόχων και δημιουργία ολοκληρωμένου οράματος οδηγώντας τους σε προσωπική  ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση και την δημιουργία δομημένου και αποτελεσματικού πλάνου ενεργειών.

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις κατά τις οποίες μέσα από μια εξελικτική διαδραστική διαδικασία οι συμμετέχοντες βοηθούνται προκειμένου να αναλύσουν την τρέχουσα κατάσταση στη ζωή τους, τις ανάγκες και τα πρότυπα τους, να αναγνωρίσουν τις δυνατότητες, τα δυνατά και λιγότερο δυνατά σημεία και τις αξίες τους, να συνθέσουν το προσωπικό όραμα και τις μελλοντικές επιθυμίες τους, τους πρακτικούς μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους στόχους τους καθώς και να καταστρώσουν συγκεκριμένη βήματα προκειμένου να τους κατακτήσουν. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με στοιχεία για στοχευμένη συμπλήρωση βιογραφικού και χρήση των δικτύων στην αναζήτηση εργασίας.

Οι θεματικές ενότητες είναι οι εξής:

  • Γνωρίζοντας τον εαυτό μας. Παρόν: Τι ισχύει τώρα.
  • Ποιος είμαι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά μου, οι αξίες μου, τα δυνατά μου
  • σημεία, τι γνωρίζω και τι πόρους διαθέτω.
  • Τα όνειρά μου για το μέλλον
  • S.M.A.R.T. στόχοι: τι θέλω εγώ.
  • Πλάνο ενεργειών: εργασία, υγεία, ελεύθερος χρόνος, σχέσεις.
  • Οδηγίες για σύνταξη βιογραφικού, συμπεριφορά στη συνέντευξη και αποδοτική χρήση των social media.

Κάποιες φορές στο μονοπάτι της καριέρας χάνουμε τον προορισμό μας, συναντάμε χάσματα, δυσκολίες ή εμπόδια. Ελάτε να βρούμε ξανά κατεύθυνση και να φωτίσουμε το δρόμο μπροστά μας. Ελάτε να προσεγγίσουμε την καριέρα με μια νέα οπτική γεμάτη αυτογνωσία, δυναμική, κίνητρα και ξεκάθαρα βήματα. Ελάτε να βρούμε από την αρχή ποιοι είμαστε και πού θέλουμε να πάμε.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο ιδρυτής της σχολής Positivity Coaching Άγγελος Δερλώπας, PCC, CMC, εκπαιδευμένος εκπαιδευτής για coaches και μέντορες, πιστοποιημένος Coach (ICF-PCC) και Certified Mentor Coach. Έχει πάνω από 1000 ώρες εμπειρία σε υπηρεσίες coaching & mentoring και άλλες τόσες σχεδόν ως εκπαιδευτής στους ίδιους τομείς. Ιδρυτικό μέλος του ICF Greece chapter και Γενικός Γραμματέας του συλλόγου.

Η διοργάνωση γινεται με την υποστήριξη του Europe Direct.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 7, 14, 21, 28 Μαίου και 4 Ιουνίου.

Ωρες: 11πμ-1μμ

Αίθουσα: Εurope Direct Δήμος Αθηναίων Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, Aκαδημίας 50, 106 79  Αθήνα

Εγγραφές-πληροφορίες στο: https://careercoaching2015.eventbrite.com

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα