Δωρεάν συναυλίες στο 12 ο Dramaica Youth Festival στα λουτρά της Αγίας Βαρβάρας

dorean-synavlies-sto-12-o-dramaica-festival-neolaias-sta-loutra-tis-agias-varvaras

Σκοπεύετε να βρεθείτε στην Βόρεια Ελλάδα; Θέλετε μια ανάσα δροσιάς, με μεγάλη δόση μουσικής και νεανική ματιά; Τότε δεν πρέπει να χάσετε το Dramaica Youth Festival, που διοργανώνεται και φέτος στην καρδιά της Δράμας.

Στο κέντρο της πόλης της Δράμας, μιας κατά τα άλλα σύγχρονης πόλης, βρίσκεται το Πάρκο της Αγίας Βαρβάρας που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 60 ομορφότερα πάρκα της Ευρώπης. Ένας καταπράσινος υδροβιότοπος, πόλος έλξης για τους επισκέπτες της πόλης, δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό! Γιγάντια δέντρα αιώνων, σκεπάζουν με την παχιά σκιά τους, ξύλινα γεφυράκια που περνούν πάνω από ρυάκια, λίμνες και καταρράκτες που σκεπάζουν τα εμφανή θεμέλια του βυζαντινού ναού της Αγίας Βαρβάρας.

dorean-synavlies-sto-12-o-dramaica-festival-neolaias-sta-loutra-tis-agias-varvaras

Με φόντο αυτό το μαγευτικό τοπίο, σας καλούμε να παρευρεθείτε στο 12 ο Dramaica Youth Festival, μια υπέροχη μουσική γιορτή. Από την 1 η Αυγούστου έως τις 4 Αυγούστου, δεκάδες συγκροτήματα και καλλιτέχνες θα δώσουν ζωντάνια και παλμό με την παρουσία τους και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους!

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Δευτέρα, 1 Αυγούστου  : Το rock- pop ελληνικό συγκρότημα ΜΠΛΕ, ανοίγει το φεστιβάλ. Μαζί τους οι Cosmicray και οι Crimson

Τρίτη, 2 Αυγούστου: Οι LIEBE, ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα με τον ηλεκτρονικό τους ήχο, οι Believe, οι False Prophet και οι Caney Band

Τετάρτη 3 Αυγούστου: ONE DROP Forward, Lostre Community, The Coreys, Frequency Blenders

Πέμπτη, 4 Αυγούστου: Η γιορτή αυτή θα κλείσει με την ΕΥΡΙΔΙΚΗ + Victory In Rio, Air Astrons, Lost Shadows. Εμφάνιση έκπληξη θα κάνουν οι FASARIOSO, το δραμινό συγκρότημα κρουστών που ξεσηκώνει και τους πιο ήσυχους!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα