Δωρεάν Συνεδρίες Συμβουλευτικής από τη ΜΚΟ ΚΑΛΛΟΝ

Counselling and Support

Η ΜΚΟ Κάλλον, αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2010 από την Μαρίνα Κάτσικα με σκοπό τη προώθηση διαδεδομένων και τεκμηριωμένων εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων που συμβάλουν στην πρόληψη και στη προαγωγή της υγείας με αποτέλεσμα την ολιστική ψυχική και πνευματική υγεία. Απευθύνεται σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες όπου τα οφέλη είναι πολυεπίπεδα.

kalon

 

Υλοποιεί προγράμματα και δράσεις σε σχολεία δωρεάν και τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιείται σε δράσεις που αφορούν την κοινότητα και προσπαθεί μέσω των εκθέσεων που διοργανώνει σε διάφορα μέρη της Αθήνας να ενισχύσει τα μέλη της τα οποία συμμετέχουν ως εκθέτες και παράλληλα μέσω των εκθέσεων αυτών στοχεύει στην υλοποίηση προγραμμάτων για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση κάνει συμβουλευτική ατομική και παράλληλα τρέχει και mini session με στόχο την ενδυνάμωση και την ένταξη των ανθρώπων και πάλι την αγορά εργασίας σε συνεργασία με εθελοντές επιστημονικούς συνεργάτες. Υλοποιεί προγράμματα άθλησης και ομαδικής γυμναστικής και δίνει τη δυνατότητα και μέσω Skype συμμετοχής και όσων βρίσκονται εκτός Αθηνών.

Διοργανώνει σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής διαφόρων ενοτήτων με στόχο την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση όλων για μία οικολογική συνείδηση. Παρέχει δωρεάν συμβουλευτική σε όλα τα μέλη της. Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά !!!!

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Από το 2010 προσφέρει δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικής σε άτομα με αναπηρία.  Τα προγράμματα βασίζονται σε εθελοντές και προσφέρονται δωρεάν για άτομα με εισόδημα κάτω των 5000 ευρώ το χρόνο. Από το 2014 συμπεριλαμβάνονται και οι άνεργοι με τις ίδιες προϋποθέσεις καθώς και οι ανασφάλιστοι, άτομα με εισόδημα κάτω του ορίου της φτώχειας.

Counselling and Support

Σε περίπτωση που ανήκετε σε μια από τις παραπάνω ομάδες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην οργάνωση, καλώντας στα 6978597071 και 6947 097711

Στις 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται από την ΜΚΟ Κάλλον  bazaar στο Μοσχάτο ώστε να ενισχυθούν τα δωρεάν προγράμματα του φορέα και η λειτουργικότητά του.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα