Ένα δώρο ζωής από τον Αντώνη Καλογήρου σε όλους τους απόφοιτους σεμιναρίων του Αποφασίζω

Ένα δώρο ζωής από τον Αντώνη Καλογήρου σε όλους τους απόφοιτους σεμιναρίων του Αποφασίζω

Επιστολή του Αντώνη Καλογήρου

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Από τον Μάρτιο του 1990, που ξεκίνησα να πραγματοποιώ τα σεμινάρια της «Μεθόδου Καλογήρου» στο πλατύ κοινό, μέχρι και σήμερα, με εμπιστευτήκατε, με πιστέψατε και με στηρίξατε. Ταυτόχρονα όμως, εφαρμόσατε τις γνώσεις που πήρατε στην προσωπική σας ζωή δημιουργώντας εντυπωσιακές αλλαγές οι οποίες και δικαίωσαν στην πράξη τη «Μέθοδο» και εμένα προσωπικά σαν δάσκαλο.

Όλα αυτά, μόνο ευγνωμοσύνη, αγάπη και μια βαθειά ανάγκη για ένα από καρδιάς «ευχαριστώ» μπορούν να δημιουργήσουν.
Όπως με έχετε ακούσει να λέω όμως, τα λόγια δικαιώνονται και αποκτούν σημαντικότητα μόνο όταν ακολουθούνται από πράξεις που τα επιβεβαιώνουν. Τι νόημα λοιπόν θα είχε ένα «ευχαριστώ» εάν έμενε στα λόγια και δεν έβρισκα έναν τρόπο να το εκφράσω στην πράξη;

Σήμερα λοιπόν, ζώντας και βλέποντας το αδιέξοδο του κόσμου μπροστά στην κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, βλέποντας το φόβο, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα αλλά και την αδυναμία του να αντιδράσει γιατί δεν γνωρίζει το πώς, σκέφτηκα τα εξής.

Εσείς, όλα αυτά τα χρόνια, με την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την συμπεριφορά σας, μου κάνατε ένα «δώρο ζωής». Με εξελίξατε και το κυριότερο με κάνατε άξιο να δέχομαι να με αποκαλείτε «δάσκαλο». Πώς αλλιώς λοιπόν θα μπορούσα να σας δώσω το «ευχαριστώ» μου, αν όχι με ένα τουλάχιστον ισοδύναμης αξίας «δώρο ζωής»;

Όλοι μας έχουμε όνειρα και θέλουμε να τα κατακτήσουμε στη ζωή μας. Όμως, όλοι μας επίσης, σε κάποιες φάσεις της ζωής μας θα περάσουμε κάποιες κρίσεις. Είτε ο θάνατος κάποιου αγαπημένου, είτε ένας χωρισμός, είτε μια οικονομική αποτυχία, είτε μια επαγγελματική κατάρρευση, είτε μια βίαιη κοινωνική αλλαγή, είτε ένα πρόβλημα υγείας, είτε κάτι άλλο, θα μας οδηγήσει σε μία κρίση.

Και τότε, τι κάνουμε; Έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε μια κρίση; Γνωρίζουμε εάν υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι και συμπεριφορές που μπορούν όχι μόνο να μας βγάλουν από την κρίση αλλά και να μας οδηγήσουν στην κατάκτηση των ονείρων της ζωής μας;

Κι επειδή υπάρχει η συγκεκριμένη γνώση, σκέφτηκα πως το να τη μοιραστώ μαζί σας, θα είναι το καλύτερο δώρο και ένα ουσιαστικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλους εσάς.
Με τις πιο πάνω σκέψεις λοιπόν σαν οδηγό, μαζί με τη Βένα, δημιούργησα ένα διήμερο σεμινάριο, με περιεχόμενο τα πιο πρακτικά, εύκολα εφαρμόσιμα, αποτελεσματικά και δυναμικά σημεία ολόκληρης της «Μεθόδου Καλογήρου», με τίτλο «ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ», το οποίο το προσφέρω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους αποφοίτους, όλων των διήμερων και τριήμερων σεμιναρίων μας.

Επειδή όμως πολλοί από εσάς θα θέλατε να φέρετε και κάποιο αγαπημένο σας άτομο το οποίο (ίσως λόγο του φόβου που έχει δημιουργήσει η κρίση) θεωρεί το κόστος των 300€ του διήμερου σεμιναρίου αβάσταχτο, σας κάνω ένα ακόμα δώρο. Μπορείτε να φέρετε και τους αγαπημένους σας με μόνο 60€!!!

Τι είναι αυτό το σεμινάριο; Είναι ένα σεμινάριο με όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο καθένας από μας όχι μόνο για να αντιμετωπίσει την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κρίση τώρα ή στο μέλλον, αλλά και για να την κάνει μια ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο.

Το ονομάσαμε δε «ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ» γιατί πιστεύουμε ότι είναι μια πολύτιμη γνώση για όλους μας και για ολόκληρη τη ζωή μας.

Με αγάπη και εκτίμηση
Αντώνης Καλογήρου


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ
24 & 25 Φεβρουαρίου 2018

ΩΡΕΣ:
Σάββατο: 10.00 – 20.00
Κυριακή: 10.00 – 20.00

Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων,
κτίριο «Νέοι Φούρνοι»
Πειραιώς 100, Γκάζι
(στάση μετρό: Κεραμεικός)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://goo.gl/B7qoHc

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα