Το OPEN COACHING DAY ήρθε για να μείνει

ocd


 ocd

  Μαζική συμμετοχή στα σεμινάρια coaching των σπουδαστων της Positivity Coaching

Στο coaching  συχνά υπενθυμίζουμε τη σημασία που έχει να γιορτάζουμε  τις επιτυχίες μας πριν συνεχίσουμε  τις προσπάθειες προς το καλύτερο. Η χαρά όμως μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη αν η επιτυχία ταυτίζεται με τη γιορτή. Τη μεγάλη  γιορτή του Coaching στην οποία εξελίχτηκε η 4η κατά σειρά διοργάνωση του Open Coaching Day από την   Positivity Coaching  την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014.

  Η Σχολή που έχει πλέον καθιερωθεί στην Ελλάδα για τις  υψηλού επιπέδου σπουδές στον ανερχόμενο κλάδο του  coaching, κατάφερε αυτή τη φορά να δώσει  μαζικά την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να συμμετάσχει σε ένα μοναδικό κύκλο σεμιναρίων-παρουσιάσεων με δυναμικές προσεγγίσεις  στο coaching.

 Το στίγμα της επιτυχίας έδωσε από νωρίς το πρωί της Κυριακής η εντυπωσιακά  μεγάλη προσέλευση δεκάδων ατόμων στον φιλόξενο χώρο του Women For Life στο Ν. Ψυχικό όπου είχε δοθεί το ραντεβού. Εισηγητές-παρουσιαστές των workshops ήταν οι απόφοιτοι της σχολής Positivity Coaching που είχαν λάβει από νωρίς θέσεις μάχης  στις μεγάλες αίθουσες  που γέμισαν ασφυκτικά. Σχέσεις, συγκρούσεις, καριέρα, αναβλητικότητα, αφθονία, αναζήτηση στόχων, διαχείριση της αποτυχίας,  όλα τέθηκαν επί τάπητος μέσα από την οπτική του coaching.

   Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ήταν φανερός τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη των σεμιναρίων καθώς   τους δόθηκε η ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν προσωπικά την δυναμική του coaching, αλλά και να αποκομίσουν συγκεκριμένες γνώσεις για άμεση εφαρμογή.

   Θετικές εντυπώσεις προκάλεσε και η ομιλία του Άγγελου Δερλώπα, PCC, CMC ιδρυτή της σχολής Positivity Coaching, η οποία  παρέχει τη δυνατότητα  σε μια αξιόπιστη και υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση  στο Coaching και το Μentoring στη χώρα μας. Καθόλου τυχαίο αφού το θέμα της ομιλίας είχε να κάνει με «τον θετικό λόγο στο cοaching» που ήρθε να υπενθυμίσει και να τονίσει την αξία που έχει η θετική ματιά και προσέγγιση σε κάθε πτυχή και στιγμή της ζωής μας. Η Positivity εξάλλου είναι φανερό ακόμη και από τον τίτλο της ότι επενδύει και προωθεί την θετικότητα σε κάθε της δράση.

   Από το εορταστικό κλίμα δεν έλειψε και η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της Positivity η οποία έγινε παρουσία της Αντιπρόεδρου του ICF Greece Chapter Βαρβάρας Ασημακοπούλου, MBA, ACC. Στην δική της παρέμβαση  επεσήμανε τη σημασία των διαπιστευτηρίων και της πιστοποιημένης και διαρκούς εκπαίδευσης που πρέπει να έχει ένας coach  προκειμένου να κρατά πάντα ψηλά το επίπεδο  της προσφοράς του.

  Το  εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων στην διαδραστική εμπειρία που πρόσφερε η Γιόγκα Γέλιου με τον Ηλία Κουμπούνη.

  Τα θετικά σχόλια όσων είχαν την τύχη να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, αλλά και η μεγάλη χαρά και ικανοποίηση των οργανωτών και εισηγητών από την θερμή ανταπόκριση που εισέπραξαν, ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη  για το επόμενο Οpen Coaching Day που καθιερώνεται πλέον ως ένας θεσμός και μια θετική δράση που ήρθε για να μείνει.

 positivity sm

Η Positivity Coaching προσφέρει:

➢ Ιδιωτικές coaching συνεδρίες (με διευθυντικά στελέχη, ηγέτες, επιχειρηματίες & ιδιώτες)

➢ Προσαρμοσμένες εταιρικές εκπαιδεύσεις

➢ Ομαδικό coaching & εργαστήρια

➢ Επαγγελματική εκπαίδευση στο coaching ή/και στο mentoring

➢ Mentor coaching σε coaches & δια βίου μάθηση (CCEU’s)

➢ External coaching σε εταιρείες

➢ Εποπτεία σε internal coaches

➢ Σχεδιασμό Mentoring προγραμμάτων & υποστήριξη εφαρμογής

➢ Εποπτεία Coaching & μηνιαία ομαδική εποπτεία coaching

➢ Δωρεάν coaching σε ΜΚΟ.

Στοιχεία επικοινωνίας με την Positivity Coaching:
Website: www.positivity.gr
Τηλέφωνο: 210.6515376
Email: info@positivity.gr
Έδρα: Κοραή 12, Αγία Παρασκευή 15341.

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα