Η δύναμη για να αλλάξουμε την ζωή μας, βρίσκεται μόνο στα δικά μας χέρια

Η δύναμη για να αλλάξουμε την ζωή μας, βρίσκεται μόνο στα δικά μας χέρια

Πώς θα αναπτύξετε την απαραίτητη πεποίθηση για να βιώσετε το αντίθετο από αυτό που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας σήμερα;

Μέσα από την εκπαίδευση και την εμπειρία. Διαβάζοντας αυτές τις γραμμές και στη συνέχεια πειραματιζόμενοι με την καθημερινότητά σας. Παρατηρώντας τον εαυτό σας και ανακαλύπτοντας ποιοι πραγματικά είστε. Διαλύοντας οποιεσδήποτε ψευδείς πεποιθήσεις είναι αντίθετες προς την αληθινή σας φύση και την απεριόριστη δύναμή σας. Γνωρίζοντας τον αυτό σας. Και στη συνέχεια εξασκώντας, σταθερά και με επιμονή, τη στροφή στον θετικό πόλο των πραγμάτων.

Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε βαθιά τον Νόμο της Πολικότητας για να αισθανθείτε τη χαρά, την ικανοποίηση, την ευχαρίστηση και την ευημερία που τόσο επιθυμείτε.

Διαβάστε επίσης: Η εξέλιξη έρχεται μέσα από την αλλαγή όσο “σκληρή” και αν είναι μερικές φορές

Ο Νόμος της Πολικότητας υπάρχει ως μέσο για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να διευρυνθεί και να βιώσει τη ζωή στο έπακρο. Προπονηθείτε και μάθετε να εναρμονίζετε τις σκέψεις σας, τις πεποιθήσεις και τις δράσεις σας με αυτό που επιδιώκετε και που θα σας οδηγήσει σε μια ζωή εκπλήρωσης….. άνευ όρων.

Ανεξάρτητα από τις εμπειρίες που είχατε μέχρι σήμερα, έχετε τη δυνατότητα και την ικανότητα να βιώσετε στο εξής αρμονία και πληρότητα σε κάθε πεδίο της ζωής σας.

Ξεκινήστε λοιπόν δηλώνοντας τη νέα σας πρόθεση και πείτε: «Σήμερα, όπου κι αν πάω, ό,τι κι αν κάνω, σκοπεύω να ψάξω για αυτά που θέλω πραγματικά να δω».

Πάρτε την απόφαση και προσπαθήστε να βρείτε τις θετικές πτυχές των πραγμάτων και των καταστάσεων και εκεί, δώστε την προσοχή σας. Αναζητήστε τα πράγματα που σας δημιουργούν μόνο καλά συναισθήματα και δείτε τη ζωή σας να εξελίσσεται ολοένα και πιο θετικά.

Έστω και αν δεν μπορείτε να είστε σε άλλο μέρος από αυτό που είστε αυτήν τη στιγμή, πάντα έχετε τη δύναμη να εκφράσετε την προοπτική σας για το πού θέλετε να πάτε και να επιφέρετε την αλλαγή που επιθυμείτε, καθώς η αντίληψή σας βελτιώνεται και διευρύνεται συνεχώς. Και δεδομένου ότι η εστίασή σας είναι συνειδητή και σκόπιμη, τα αποτελέσματα της δύναμής σας θα είναι εμφανή παντού, όπου κι αν στρέψετε την προσοχή σας.

Εφόσον επιδείξετε κατανόηση, αποδοχή και μη-αντίσταση σε ό,τι παρουσιαστεί, η πρόοδος που θα σημειώσετε στη διαμόρφωση της συγκεκριμένης εμπειρίας ζωής που επιθυμείτε θα είναι εντυπωσιακή.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Νικόλ Μαντζικοπούλου «Γιατί δεν μου το είπε κανείς;» από τις εκδόσεις Διόπτρα

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα