Η δύναμη του νου μας

Η δύναμη του νου μας

Ο άνθρωπος καλείται να μετακινηθεί από ένα πολύ περιοριστικό «πιστεύω», στο οποίο, για πολλά χρόνια, είχε παγιδευτεί. Δε σας εντυπωσιάζει και εσάς το εύρος των τεχνικών που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, οι οποίες δουλεύουν με τη δυνατότητα να επεκτείνουν τη θετική σκέψη, την επινοητικότητα και την αναδημιουργία του νοητικού πεδίου;

Ζήσαμε για πολύ καιρό στην πλάνη που μας απομάκρυνε, εν τέλει, από το θεϊκό σπινθήρα μέσα μας. Η γρήγοροι ρυθμοί όπου μπήκαμε, βοήθησαν ακόμη περισσότερο, καθώς μας ώθησαν στην επέκταση, αλλά όχι στην εμβάθυνση. Παίρναμε τόσο γρήγορα και εύκολα πληροφορίες, που νομίζαμε πως επικοινωνούσαμε. Όχι: απλά, εντέχνως, αποπροσανατολιστήκαμε από τη γνήσια σύνδεση με τους άλλους, τον εαυτό και το Σύμπαν.

Τώρα, καλούμαστε να επανεκπαιδευτούμε στο να αισθανόμαστε, να συνδεόμαστε γνήσια και να βρούμε την αληθινή ουσία του εαυτού και όχι αυτού του εικονιδίου που πλάσαμε.

Ο άνθρωπος είναι στοχαστής, οραματιστής, ονειρευτής. Χρειάζεται αυτές τις ποιότητες για να είναι δημιουργικά υγιής. Όταν ανθίζει ποιοτικά, η ενέργεια εξυψώνεται και, έτσι, πλάθει νέες αλήθειες, ακτινοβολεί, γεμίζοντας ενέργεια τα πάντα.

Χρειάζεται να αναγνωρίσουμε ξανά την αξία του στοχασμού. Η ύλη της σκέψης είναι αυτό το ενδιάμεσο υλικό, ανάμεσα σε θεούς και ανθρώπους, ανάμεσα στο άυλο και το υλικό. Όταν η σκέψη γίνεται εποικοδομητική, με σωστές κατευθύνσεις, τότε μπορεί να διαμορφώσει καινούργιους κόσμους. Όσο περισσότεροι καταφέρουμε να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, τοποθετώντας μας σε ένα πιο θετικό σημείο, με πιο υγιή πιστεύω, τόσο πιο πολύ θα βοηθήσουμε στην συνειδησιακή αλλαγή, που είναι απαραίτητη για εμάς και για όλη την ανθρωπότητα.

Καλλιεργώντας τη θετική, δημιουργική σκέψη, καλλιεργούμε ταυτόχρονα έναν καλύτερο κόσμο. Τοποθετούμε ένα νέο, πιο υγιή σπόρο, στη Συμπαντική μήτρα, όπου θα κυοφορηθεί και, εν τέλει, θα γεννηθεί σε αυτό το πεδίο, δίνοντας νέες προοπτικές και πιθανότητες.

Αρχίστε να κοιτάτε με περισσότερη διαύγεια και πορευτείτε με σταθερά βήματα και διάκριση. Όσο πιο πολύ ξεκαθαρίζει ο εσωτερικός μας κόσμος και λιγότερες επιβλαβείς επιρροές επιτρέπουμε να διεισδύσουν μέσα μας, τόσο πιο πολύ ανοίγει ο εσωτερικός μας κόσμος, τόσο πιο πλούσια είναι τα δώρα του Σύμπαντος, τόσο πιο πολύ γειώνουμε το πνεύμα της Δημιουργίας και σμιλεύουμε μαζί του ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο σήμερα, ένα καλύτερο Τώρα!
Για εμάς…για όλους μας.

Ένα ορυκτό που μπορεί να βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία είναι το λευκό Τοπάζι

Η δύναμη του νου μας

Ενεργοποιεί το ενεργειακό κέντρο της κεφαλής, αλλά και του τρίτου ματιού, όπως και τα αιθερικά κέντρα που βρίσκονται σε αιθερικό επίπεδο, πάνω από το κέντρο κεφαλής. Έτσι, ποιότητες όπως η διαύγεια, η επικέντρωση, ο οραματισμός, ενδυναμώνονται. Γειώνει μέσα μας μεγάλη ποσότητα Φωτός και μας γεμίζει με τα δώρα του Σύμπαντος. Φανερώνει την πυρηνική μας αλήθεια και μας συνδέει με τη Συμπαντική θέληση. Έτσι, η υλοποίηση αποκτά άλλο δυναμικό. Αυτό που πραγματικά έχουμε έρθει ως Ψυχές να εξελίξουμε και να εκφράσουμε υλοποιείται μέσα από το συνδυασμό αυτών των δύο ενεργειών.

Μας βοηθά να νιώσουμε καθαροί και μας κρατά ανεπηρέαστους από εξωτερικές αρνητικές προβολές. Εξαιρετικό ορυκτό για να ενδυναμώσουμε την προβολή του οράματός μας. Το εκπέμπει ταυτόχρονα στο Σύμπαν, όπως και στο γήινο πεδίο. Έτσι, καλεί ενέργειες και από τα δύο πεδία.

Το λευκό Τοπάζι είναι ένα ορυκτό γεμάτο ενέργεια, που μας βοηθά να γίνουμε συνδημιουργοί με το Σύμπαν.

 

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα