Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, διοργανώνει καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, δωρεάν μαθήματα σχεδίου και χρώματος! Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να φέρετε μαζί την όρεξη για μάθηση και την φαντασία σας! Ό, τι άλλο χρειάζεται, παρέχεται από το μουσείο.

Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες, 7 ατόμων περίπου, ηλικίας 15 ετών και πάνω, κάθε Τετάρτη του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, από τις 9.30 ως τις 13.30. Το μάθημα θα διαρκεί περίπου 2 ώρες. Σε όλο αυτό το εγχείρημα δεν είμαστε μόνοι! Πολύτιμος βοηθός μας και διδάσκων θα είναι ο ζωγράφος – σκηνογράφος και συνεργάτης του ΤΕΙ Αθηνών, Νικόλαος Κληρονόμος, που θα προσφέρει σε όσους βρεθούμε στο Μουσείο, την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική του εμπειρία.

Επίσης, την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα στις 18.30, ο Νικόλαος Κληρονόμος θα παρουσιάζει στο Αμφιθέατρο του Μουσείου διάλεξη, με θέμα «H ερμηνεία του Φωτός στην Αρχαία Ελληνική Ζωγραφική».

Η είσοδος στα μαθήματα και στις διαλέξεις είναι ελεύθερη, όμως η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 44, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 214 4891

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Κυριακή 08:00-20:00

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα