Εύγευστο smoothie που ξυπνά τον οργανισμό μας και εξαφανίζει την κοιλιά

Εύγευστο smoothie που ξυπνά τον οργανισμό μας και εξαφανίζει την κοιλιά

Είναι ακόμα Φεβρουάριος, όμως η μέρα έχει αρχίσει να μεγαλώνει και μια υποψία άνοιξης έχει αρχίσει να μας προκαλεί. Αν βάλουμε και λίγο τις λιακάδες των τελευταίων ημερών, μάλλον έχουμε εύκολα μπορεί να… ανησυχήσουμε για την κοιλίτσα που έχει πετάξει πάλι κάτω από τα φαρδιά πουλόβερ το χειμώνα.

Να μια γευστικότατη λύση η οποία  θα αποτοξινώσει τον οργανισμό μας, θα μας προετοιμάσει για τις ζέστες, θα πάρει το τοπικό λίπος της κοιλιάς και θα μας θυμίσει καλοκαίρι.

Ο λόγος για ένα γευστικότατο smoothie από πράσινο μήλο, ανανά και μέντα. Το πράσινο μήλο και ο ανανάς είναι γνωστά φρούτα μείωσης λίπους αλλά και φλεγμονών του εντέρου με τις φυτικές ίνες τους, οπότε η κοιλιά μαζεύει και “καθαρίζει” από μέσα!

Υλικά

1 τσάι μέντας που έχει κρυώσει

1/3 ανανά

1 μικρό πράσινο μήλο

Λίγα φύλλα φρέσκιας μέντας

Παρασκευή

Ρίχνουμε στο μπλέντερ το τσάι μέντας και τα φρούτα καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκια. Προσθέτουμε λίγα από τα φύλλα της μέντας και χτυπάμε για τρία λεπτά. Σουρώνουμε αν θέλουμε το smoothie μας και το σερβίρουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι μαζί με τα φύλλα μέντας που έχουν περισσέψει, για ντεκόρ.

Οι καλύτερες ώρες για να πιείτε αυτό το εύγευστο smoothie, είναι είτε το πρωί είτε μία ώρα πριν το μεσημεριανό.

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα