Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας: Κερδίστε δύο αντίτυπα από το καινούργιο βιβλίο της Ιωάννας Shakila Μπράτη

vivlio5

To Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας είναι ένα βιβλίο οδηγός στην εξερεύνηση της φύσης και της ενέργειας. Στόχος του, η προστασία η δική μας, των δικών μας ανθρώπων και του προσωπικού μας χώρου.

Ένα εγχειρίδιο που κρατά τα μυστικά του εξαγνισμού της ενέργειας, μέσα από γνώσεις που προέρχονται από το φυτικό και το ορυκτό βασίλειο, που μας μαθαίνει να συνεργαζόμαστε με τη δόνηση της φύσης, μέσα από εφαρμογές όπως η παρασκευή θυμιαμάτων, τα λουτρά, τα κρυσταλλικά grid, το κρυσταλλικό νερό, τα εγχύματα και τα αφεψήματα βοτάνων – αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους απλούς τρόπος κατανόησης του πώς συνδεόμαστε με τον κόσμο γύρω και μέσα μας.

Η χρήση των ορυκτών, των βοτάνων, των αιθερίων ελαίων, αλλά και η γνώση του προσωπικού μας συστήματος, της αύρας, των ενεργειακών μας κέντρων και του δυναμικού που φέρουν στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη τους, προσθέτουν πολύτιμες γνώσεις στην εδραίωση της προστασίας και στην εναρμόνιση της ενέργειάς μας σε καθημερινή βάση.

Προσθέτοντας σε αυτά τον τρόπο εργασίας με ενεργειακά εργαλεία, όπως το εκκρεμές και τα ενεργειακά διαγράμματα, ανοίγουμε ένα σίγουρο μονοπάτι ασφάλειας και σιγουριάς, που μπορεί να υπερνικήσει κάθε αβεβαιότητα που στέκεται ανάμεσα σε εμάς και την πραγματική γαλήνη, ευημερία και συναισθηματική ισορροπία.
Η Shakila Ιωάννα Μπράτη είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια με εμπειρία 25 ετών στο χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών. Η ιδιαίτερη αγάπη και ειδίκευσή της είναι στον τομέα της Κρυσταλλοθεραπείας, της οποίας ξεκίνησε το κίνημα στην Ελλάδα. Το «Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας» αποτελεί το τρίτο της συγγραφικό έργο και αποτελεί έμπνευση που προέρχεται από πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση στο κομμάτι του ενεργειακού καθαρισμού.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε.

Νικητές είναι οι

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΙΝΟΒΙΤΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα