Είναι τόσο σημαντικό να διατηρούμε την αυθεντικότητά μας!

Είναι τόσο σημαντικό να διατηρούμε την αυθεντικότητά μας!

Η αλήθεια σου είναι μοναδική. Μόνο εσύ μπορείς να αντιληφθείς την ενέργεια με τον τρόπο που το κάνεις. Έχεις μία προσωπική αλχημεία μαζί της, ένα προσωπικό αποτύπωμα. Κατέχεις ένα προνόμιο: την ιδιαίτερή σου σχέση με το Σύμπαν!

Αυτό είναι το δώρο που έχει λάβει ο καθένας μας από το Σύμπαν. Αυτή είναι η αυθεντική σχέση που μας κάνει να μπορούμε να δημιουργήσουμε γνήσια αριστουργήματα για εμάς και για τους γύρω μας.

Όμως, στο όνομα της εκπαίδευσης, χάνουμε πολύ συχνά την αυθεντικότητά μας, καθώς τα συγκεκριμένα μοτίβα που ακολουθεί, συχνά, καταπιέζουν τη μοναδικότητα. Ότι μείνει, πνίγεται από το ίδιο το άτομο, στην αγωνία του να ενταχθεί με τους υπόλοιπους.

Έτσι, σταδιακά χάνεται η σωστή επιλογή για το μοναδικό εαυτό σου!

Όπως δήλωσε ο συνδημιουργός του Access Consciousness® Brendon Watt:

Μόλις εκπαιδευτείτε σε ένα θέμα, το μαθαίνετε. Μόλις το μάθετε, το αγοράζετε. Μόλις το αγοράσετε, γίνεται μία άποψη, πέρα από την οποία δε μπορείτε να ζήσετε, επειδή την έχετε ήδη αγοράσει.

Πόσο συχνά, μέσα από ένα βιογραφικό, σε κρίνουν; Και όμως, η εκπαίδευσή σου, όσο σπουδαία και αν είναι, δεν αντιπροσωπεύει το ποσοστό της συνειδητότητάς σου! Μην αγοράζεις το πιστεύω των άλλων για την προσωπική σου επιτυχία ή αποτυχία, γιατί δε μπορείς να το κάνεις «σωστά» και δεν μπορείς να το κάνεις «λάθος»: όταν είσαι συνειδητός, είναι το απόλυτα σωστό για εσένα, για κανέναν άλλον.

Είσαι ένα πανέμορφο πλάσμα για αυτό που είσαι… Η μοναδικότητά σου εμπεριέχει τα δώρα σου. Αγκάλιασέ την και μαζί, λάβε τα αγαθά που σου ανήκουν.

Shakila Ιωάννα Brati 

Τεχνική Access Bars® με πιστοποίηση

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα