Η βιωματική έκθεση Van Gogh Alive , ζωντανεύει στο Μέγαρο Μουσικής

Η βιωματική έκθεση Van Gogh Alive , ζωντανεύει στο Μέγαρο Μουσικής

Η βιωματική έκθεση Van Gogh Alive , ζωντανεύει τα διαχρονικά αριστουργήματά του, σε ένα χώρο 1.500 m2, όπου ο επισκέπτης γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι τους, με τα βιώματα και  τη ζωή του δημιουργού τους, μέσα από  ένα ταξίδι σε πολύχρωμες στοές, με κύματα ήχων, χρωμάτων και φωτός όπου στο κοινό δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθεί τον εσωτερικό κόσμο του ίδιου του Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Ένας νέος τρόπος προσέγγισης της εικαστικής δημιουργίας, ένα πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής στις 7 Νοεμβρίου 2017 έως και τις 5 Μαρτίου 2018.

3.000 πίνακες, σκίτσα και κινούμενες εικόνες προβάλλονται σε τοίχους, οροφές, κολώνες πάτωμα, με τρισδιάστατη απέικόνιση μέσω του συστήματος υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™.

Με αυτή τη διαδικασία ο θεατής θα ενσωματωθεί και ως συστατικό στοιχείο θα έχει τη δυνατότητα να παρέμβει σε πραγματικό χρόνο και χώρο μέσω των social media,  σε μια συγκινησιακή εμπειρία, μέσω της καθολικής επικοινωνίας με την τέχνη, η οποία διασφαλίζει την εκ βάθεων επικοινωνία δημιουργού και επισκέπτη-θεατή.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα