Ελένη Τσαλιγοπούλου και Bogaz Musique, δωρεάν συναυλία στο Άλσος Βεΐκου

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Bogaz Musique, δωρεάν συναυλία στο Άλσος Βεΐκου

Τη Δευτέρα 29/8, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Γαλατσίου 2016», στο Θέατρο του Άλσους  Βεΐκου, έρχεται μια φανταστική συναυλία, με δωρεάν είσοδο!

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Βogaz Μusique, παρουσιάζουν ένα μοναδικό θέαμα μετά μουσικής, τελειώνοντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση εδώ συναντά νέα πρόταση ποιότητας και πολιτισμού, με αναφορές στην κληρονομιά μας, στο μικρασιατικό πάλκο που μεταφέρεται στο σήμερα, γεμίζει φως και χρώμα και υποστηρίζεται ηχητικά από όλα τα νέα μέσα. Μια συναυλία, για να αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο που τελειώνει, με ένα πρόγραμμα έντονα διονυσιακό, με πάθος και ρυθμό, όπου το νέο με το παλιό γίνονται ένα!

Οι Bogaz Musique, συγκρότημα που αποτελείται από τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου, τον Αριστείδη Χατζησταύρου, τον Απόστολο Τσαρδάκα, τον Χάρη Κελλάρης, τον Αλέκο Σπανίδη και τον Αργύρη Διαμαντή, μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, θα μας ταξιδέψουν στις ρίζες μας με όχημα τις νότες! Ένα μοναδικό ταξίδι σε Ανατολή και Δύση, ένα ταξίδι γεμάτο Ελλάδα!

Πληροφορίες

Θέατρο Άλσους Βεΐκου, Λεωφόρος Ομορφοκκλησιάς

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102143317

Ώρα έναρξης: 21:00

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα