Πάσχα: Εναλλακτικές αποδράσεις σε Πάρο, Ορεινή Φθιώτιδα και Ορεινή Κορινθία

enallktikes-apodraseis-pasha-allios

Η Άνοιξη μόλις ξεκίνησε επισήμως και το Πάσχα φέτος, σχεδόν ανοίγει την αυλαία αυτής της δροσερής, ευωδιαστής και πολύχρωμης εποχής.  Αν είστε από τους ανθρώπους που φέτος θα ήθελαν να ζήσουν ένα διαφορετικό Πάσχα, με εναλλακτική προσέγγιση, τότε θα σας προτείνουμε τρεις υπέροχες εκδηλώσεις που ακόμη προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή. Οι τοποθεσίες παραμυθένιες, η παρέα ιδανική και οι δραστηριότητες πραγματικά αναγεννησιακές. Είτε σκέπτεστε να πάτε μόνος/η ή με την παρέα σας, ένα είναι σίγουρο: θα γυρίσετε πίσω πλούσιοι! Γεμάτοι νέες εμπειρίες, έχοντας γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και γεμάτοι όρεξη για άπειρες εξορμήσεις τους μήνες που ακολουθούν.

Blooming Lotus - Εναλλακτικές Διακοπές στην Πάρο1.  Blooming Lotus – Πάρος

Στην Πάρο η πρώτη μας πρόταση, μαζί με την Ολιστική Θεραπεύτρια Χρυσούλα Καζακίδου η οποία μετρά πάνω από 2000 ώρες εργασίας έχοντας μυηθεί στην μουσικοθεραπεία, στο ρέικι, στην κρανιοϊερή, στο aura-soma, στην Αγιουβέρδα, στη συστημική αναπαράσταση, σε οικογενειακές θεραπείες, στη μέθοδο gestalt… και φυσικά στη ζωγραφική! Από τις 5 Απριλίου ως τις 9, στην πανέμορφη Πάρο, παρέα με υπέροχους συνοδοιπόρους του εναλλακτικού τρόπου ζωής, μια πολύ δυνατή ομάδα και μαζί με τη δική σας συμμετοχή, ακόμα δυνατότερη!

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ: Blooming Lotus

Το Χορτοφαγικό Πάσχα της Αγαποκοινότητας2. Το Χορτοφαγικό Πάσχα της Αγαποκοινότητας – Ορεινή Φθιώτιδα

Ένα Πάσχα ζωής, δίχως να θυσιαστεί κανένα… ζώο για να συμβολίσει αυτό που το Πάσχα σημαίνει: Πέρασμα, Αθανασία, Κάθαρση, Αγάπη, Ανάσταση. Αυτό δε σημαίνει ότι θα λείψει το γλέντι, το κέφι και ο χορός! Όσο για την ορεινή Φθιώτιδα, είναι ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδος, ιδανικό για Πασχαλιάτικη και Ανοιξιάτικη εκδρομή, καθώς μπορεί να σας φέρει κοντά στην Παύλιανη, την Αράχωβα και τους Δελφούς. Το μέρος όπου βρίσκεται η Αγαποκοινότητα είναι η Τετράπολις ένα καταπράσινο, αγροτοτουριστικό κατάλυμα ανάμεσα σε βαλανιδιές, πλατάνια, πεύκα και άγρια βότανα, όλα ανθισμένα και λαμπερά κάτω από το πρώτο Ανοιξιάτικο φως!

Δείτε περισσότερα σχετικά με την εκδήλωση εδώ: Το Χορτοφαγικό Πάσχα της Αγαποκοινότητας

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ  ΠΑΣΧΑ  ΣΤΟ  ΚΤΗΜΑ  ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ3. Εναλλακτικό Πάσχα στο Κτήμα Νοόσφαιρα – Ορεινή Κορινθία

Στον υπέροχο χώρο της Νοόσφαιρας, στους πρόποδες της Ζήρειας, με θέα τον λαμπερό Κορινθιακό, μπορείτε να ανανεωθείτε πλήρως και κυριολεκτικώς με ομάδες αυτογνωσίας, διαλέξεις, με ήχους Ηemi-Sync®, ψυχόδραμα, με προβολές επιλεγμένων ταινιών, ομάδες με Μαθήματα Θαυμάτων, ασκήσεις Tai Chi αλλά και ατομικές συνεδρίες για όποιον θέλει πράγματι το απόλυτο χαλάρωμα: μασάζ, ρεφλεξολογία και Κέλτικες Ρούνες σας περιμένουν. Η παρέα και η όμορφη ατμόσφαιρα είναι εξασφαλισμένα στον έμπειρο και πολυετή χώρο της Νοόσφαιρας όπου κάθε χρόνο βρίθει από εκδηλώσεις και παρέες που πάνε και… ξαναπάνε καθώς περνούν υπέροχες στιγμές μαζί και μες στη φύση, ανακαλύπτοντας τα εντός και τα εκτός μυστήρια του κόσμου. Κι εδώ, το κέφι είναι πλουσιοπάροχο!

Δείτε περισσότερα σχετικά με την εκδήλωση εδώ: Εναλλακτικό Πάσχα στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Δείτε όλες τις προτάσεις εναλλακτικών διακοπών

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα