Τα πιο ενδιαφέροντα σεμινάρια του Ινστιτούτου Σφαιρικής Αντίληψης

Τα πιο ενδιαφέροντα επερχόμενα σεμινάρια του Ινστιτούτου Σφαιρικής Αντιληπτικότητας

Το Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης έχει ως κύριο στόχο την αυτοβελτίωση. Τα σεμινάρια που διοργανώνει το Ινστιτούτο, αποσκοπούν στην κατανόηση του ατόμου και εν συνεχεία στην ανάδειξη της μοναδικότητάς του.

Μέσα από μια σύνθεση θεραπευτικών τεχνικών όπως το Life Coaching, την Ψυχοθεραπεία και βιωματικές, νοητικές ασκήσεις βοηθούν τον άνθρωπο να αγκαλιάσει και να κατανοήσει τον εαυτό του και εν συνεχεία να βελτιώσει ή να αλλάξει όσα θεωρεί ότι δεν το εξυπηρετούν στην καθημερινότητά του.

Η κατανόηση των 8 διαστάσεων αντίληψης του εαυτού μας, η εικονοποίηση των επιθυμιών μας και οι ασκήσεις εμπνευσμένης Γεωμετρίας, είναι ο κύριος κορμός που ακολουθεί το Ινστιτούτο σε σχέση με τις θεραπευτικές μεθόδους που ακολουθεί.

Παρακάτω θα δείτε τα πιο ενδιαφέροντα επερχόμενα σεμινάρια με χρονολογική σειρά που διοργανώνει το Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης.

Διαδραστικό Σεμινάριο - Τετάρτες των ΑπαντήσεωνΔιαδραστικό Σεμινάριο – Τετάρτες των Απαντήσεων

28 Νοεμβρίου – 18:00 μ.μ.

Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, στόχος του σεμιναρίου είναι να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων. Ερωτήματα  όπως “Γιατί δεν νιώθω ευτυχισμένος”, ή “Γιατί δεν τα καταφέρνω;” και πολλές ακόμη. Είσοδος ελεύθερη.

Fight to Win by Dr Μαρία Λεβέντη

 

Fight to Win by Dr Μαρία Λεβέντη 

2 Δεκεμβρίου – 10:90 π.μ. 

Με εισηγήτρια την Dr. Μαρία Λεβέντη, στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μάθουμε μέσα από 5 απλά βήματα πως θα γίνουμε εμείς, οι νικητές της ζωής μας και τον τρόπο με τον οποίο δεν θα τα παρατάμε στις δυσκολίες.

 

Έλα κι εσύ στον Κύκλο της Αντίληψης!

Έλα κι εσύ στον Κύκλο της Αντίληψης!

7 Δεκεμβρίου – 19:30 μ.μ.

Η Dr. Μαρία Λεβέντη μαζί με την ομάδα της παρουσιάζουν την έννοια της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, και συστήνουν τις 8 διαστάσεις αντίληψης του εαυτού μας, αναλύοντας τα εμπόδια που μας κρατούν μακριά από την κοινωνικοποίηση με τους συνανθρώπους μας. Είσοδος ελεύθερη.

 

Δείτε περισσότερα για το Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης εδώ.

 

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα