Τεχνική της ενεργειακής ασπίδας του Καθρέφτη

Τεχνική της ενεργειακής ασπίδας του Καθρέφτη

Πρόκειται για μία αρκετά δυνατή τεχνική, η οποία μας αποκόπτει τελείως από τις ενέργειες εκείνες του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε εκείνη τη στιγμή.

Η τεχνική είναι η εξής:

Στέκεστε ακίνητοι και οραματίζεστε έναν καθρέφτη μπροστά σας, ο οποίος σας περικυκλώνει από παντού. Πίσω, εμπρός, πάνω αλλά και κάτω. Πρόκειται για έναν καθρέφτη διπλής όψεως, όπου εσείς κοιτάτε τον εαυτό σας και ο άλλος, ή οι άλλοι, που είναι έξω από την ασπίδα σας, κοιτούν τον εαυτό τους.

Συνεχίστε λέγοντας τις ακόλουθες λέξεις: «Ότι σου δίνω γυρνάει σε μένα και ότι μου δίνεις γυρνάει σε σένα» ενώ ταυτόχρονα οραματίζεστε πως οποιαδήποτε εξωτερική ενέργεια αποκρούεται από τον καθρέφτη και επιστρέφει στον δέκτη της και ταυτόχρονα εσείς στέλνετε αγάπη, η οποία καθρεφτίζεται και επιστρέφει πάλι πίσω σε σας.

Αυτή η τεχνική μπορεί να διαρκέσει για αρκετές ώρες..

Το πιο σημαντικό της πλεονέκτημα, είναι πως πραγματικά σας αποκόπτει πλήρως από το περιβάλλον σας. Το ίδιο όμως γεγονός είναι και το μειονέκτημα της! Διότι εάν για παράδειγμα έχετε ήδη θυμώσει, τότε η ενέργεια αυτή του θυμού σας θα επιστραφεί αμέσως πάλι σε σας, ανακυκλώνοντας και πιθανόν επιδεινώνοντας τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό η τεχνική αυτή να εφαρμοστεί, πριν εμπλακείτε συναισθηματικά σε οποιαδήποτε κατάσταση!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα