Ενεργειακός καθαρισμός με αλάτι και μαγειρική σόδα

Ενεργειακός καθαρισμός με αλάτι και μαγειρική σόδα

Πολλές φορές επιστρέφουμε στο σπίτι μας μετά από μια κουραστική μέρα και νιώθουμε την ενέργειά μας επιβαρυμένη. Οι εικόνες, οι διάλογοι, το άγχος, οι ανησυχίες της ημέρας μα ακολουθούν μαζί. Παρακάτω, θα σας προτείνουμε ένα απλό τρόπο που θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε την βαριά ενέργεια.

Τα συστατικά που χρειάζεστε για τον ενεργειακό καθαρισμό είναι αλάτι ή μαγειρική σόδα

Το αλάτι είναι ένα από τα καλύτερα ενεργειακά καθαριστικά. Το αλμυρό νερό είναι απίστευτα ισχυρό κι έχει χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για καθαρισμό. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι.

Διαβάστε επίσης: Καθαρίζουμε την Αύρα μας με 6 απλές κινήσεις!

Όταν κάνετε το μπάνιο σας, πάρτε μια ποσότητα αλατιού στα χέρια σας και απλώστε το πάνω στο σώμα σας. Μπορείτε να σκεφτείτε τα πρόσωπα των οποίων την ενέργεια ίσως λαμβάνετε και να τους στείλετε πίσω φως και αγάπη. Απλώστε καλά το αλάτι στο σώμα σας και αφήστε το για λίγα λεπτά να τραβήξει κάθε βαριά ενέργεια και κάθε τι που έχει κατακαθίσει μέσα σας.

Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε (είτε φωναχτά είτε από μέσα σας) το εξής: «Με αυτό το αλάτι, καθαρίζω το σώμα μου. Διώχνω οτιδήποτε δεν είναι δικό μου», και αρχίστε να ξεβγάζετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία καθώς ξεβγάζεστε και οραματιστείτε ότι το αλάτι παρασέρνει ό,τι δεν ανήκει σε εσάς. Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική τεχνική. Μετά θα νιώθετε σα να έφυγε από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος.

Αν έχετε ανάγκη από περισσότερο καθαρισμό ή χαλάρωση, επαναλάβετε το μπάνιο με μαγειρική σόδα.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα