Πως να ενεργοποιήσουμε και να κάνουμε πιο δυνατή την αύρα μας!

Πως να ενεργοποιήσουμε και να κάνουμε την αύρα μας πιο δυνατή!

Πως να ενεργοποιήσουμε και να κάνουμε πιο δυνατή την αύρα μας!

Είμαστε διαρκώς εκτεθειμένοι σε εξωτερικές ενέργειες, οι οποίες εισέρχονται στο αυρικό μας επίπεδο. Κάποιες από αυτές μας δημιουργούν ένταση και μας αποδυναμώνουν ενεργειακά. Ένας τρόπος για να αποφύγουμε την έκθεσή μας θα ήταν η απομάκρυνση από άτομα που εκπέμπουν τέτοιου είδους ενέργειες, κάποιες φορές όμως μπορεί να προέρχονται από άτομα της  οικογενείας μας ή από ανθρώπους με τους οποίους δουλεύουμε μαζί. Η απομάκρυνση σε αυτή την περίπτωση, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εφικτή, γι’ αυτό πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις ώστε να μην επηρεαζόμαστε.

Η απάντηση σε αυτή την αναζήτηση βρίσκεται στην αύρα. Όταν η αύρα μας είναι δυνατή, αποφεύγουμε τις αρνητικές επιρροές και κρατάμε μακριά τις ανισόρροπες ενέργειες που μας στραγγίζουν. Το να διατηρήσουμε μία υγιή και ισορροπημένη αύρα δεν είναι κάτι δύσκολο και μπορούμε να το πετύχουμε με πολύ απλούς και ανέξοδους τρόπους.

Οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας -έμψυχο ή άψυχο- έχει ένα ενεργειακό πεδίο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ενδυναμώσουμε το προσωπικό μας ενεργειακό πεδίο.

Σύνδεση με τη Φύση

Όταν βρισκόμαστε στη φύση, η αύρα μας ισορροπεί και καθαρίζει. Κάθε φορά που αγκαλιάζουμε ένα δέντρο λαμβάνουμε ενέργεια, αφού τα δέντρα έχουν δυναμικά ενεργειακά πεδία και αλληλεπιδρούν έντονα με την δική μας αύρα. Κάθε δέντρο έχει τη δική του μοναδική συχνότητα, όπως συμβαίνει και με τον άνθρωπο. Οπότε, μπορούμε να αγκαλιάζουμε διαφορετικά είδη δέντρων και να παίρνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες τους.

Τα πεύκα έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν το ενεργειακό μας πεδίο. Απορροφούν και διώχνουν τα αρνητικά συναισθήματα και ιδιαίτερα τις ενοχές, χωρίς να επιβαρύνονται από τη δική μας αρνητική ενέργεια, αφού την χρησιμοποιούν σαν τροφή.

Σύνδεση με τα 4 στοιχεία

Ένας άλλος τρόπος για να επανακτήσουμε τις δυνάμεις μας είναι η επαφή μας με τη θάλασσα. Μια επίσκεψη κοντά στη θάλασσα, μια ηλιόλουστη μέρα, μας παρέχει σύνδεση με τα τέσσερα βασικά στοιχεία της ζωής: Τη φωτιά που προέρχεται από τον ήλιο, τον αέρα από τη θαλασσινή αύρα, το νερό από τη θάλασσα και φυσικά τη γη. Το σώμα μας μπορεί να απορροφήσει όλες αυτές τις ενέργειες και να τις μετασχηματίσει έπειτα σε θεραπευτική ενέργεια, δυναμώνοντας έτσι ολόκληρο το ενεργειακό σύστημα, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Η επαφή μας με τα τέσσερα στοιχεία επαναφέρει την ισορροπία.

Οι κρύσταλλοι και τα πετρώματα, λόγω των ηλεκτρομαγνητικών τους ιδιοτήτων, επιδρούν επάνω μας ευεργετικά. Η ενέργεια η οποία απελευθερώνουν, απορροφάται εύκολα από το ανθρώπινο αυρικό πεδίο.

Σύνδεση με τα ζώα

Η αύρα των ζώων, επίσης μας επηρεάζει. Από έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με την επίδραση που έχουν τα ζώα σε ηλικιωμένους και αρρώστους, έχει αποδειχθεί ότι όταν χαϊδεύουμε κάποιο ζώο, η αρτηριακή μας πίεση πέφτει. Το χάδι αυτό εξισορροπεί την αύρα μας και σταθεροποιεί το φυσικό, συναισθηματικό, πνευματικό και διανοητικό ενεργειακό μας πεδίο.

Σύνδεση με το σύμπαν

Υπάρχει επίσης μια αδιόρατη αλληλεπίδραση του σώματος μας με τα ενεργειακά πεδία του σύμπαντος. Οι ενέργειες από τους αστερισμούς απορροφούνται επίσης και μετασχηματίζονται από το σώμα μας. Κάποιες πλανητικές επιρροές είναι περισσότερο εμφανείς και έντονες σε ορισμένα άτομα από άλλες. Ο καθένας από μας έχει το δικό του μοναδικό, ξεχωριστό ενεργειακό σύστημα. Ως επακόλουθο, ο τρόπος επεξεργασίας των λεπτών δυνάμεων που μας περιβάλλουν, καθώς επίσης και η αντίδραση μας σε αυτές, διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Αναπνοή

Η σωστή αναπνοή είναι επίσης ένα βασικό “συστατικό” για γρήγορη αναζωογόνηση. Η αναπνοή η οποία προσφέρει ενέργεια στην αύρα, προέρχεται από τα ρουθούνια. Όταν αναπνέουμε από το στόμα είμαστε επιρρεπείς σε ασθένειες , επειδή αυτού του είδους η αναπνοή εξασθενεί τη ζωτικότητα της αύρας. Επίσης μπορεί να εξασθενήσει και τον οργανισμό.

Ανάμεσα στο στόμα και τους πνεύμονες δεν υπάρχει κάτι που να φιλτράρει τον αέρα. Έτσι κάθε μικρόβιο που αναπνέουμε πηγαίνει στους πνεύμονες. Μια παγωμένη μέρα, η αναπνοή κρύου αέρα από το στόμα μπορεί να προκαλέσει φλεγμονές στο αναπνευστικό μας σύστημα. Σε αντίθεση τα ρουθούνια, όπως γνωρίζουμε, είναι εφοδιασμένα με τρίχες οι οποίες φιλτράρουν τον αέρα και μας χαρίζουν ζωντάνια και υγεία.

Ήχος

Το τραγούδι, τα μάντρας και οι ύμνοι που χρησιμοποιούνται από παλιά στον παραδοσιακό εσωτερισμό, αποτελούν για μας δυναμικά εργαλεία ενεργοποίησης και ενδυνάμωσης της αύρας. Τα εργαλεία αυτά, επιφέρουν αλλαγές στο αυρικό μας επίπεδο με σκοπό να μας θεραπεύσουν και να μας οδηγήσουν σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας. Οι ήχοι έχουν μεγάλη δύναμη.Η δόνηση δυσαρμονικών ήχων, αποδυναμώνει το νευρικό σύστημα, το σώμα, το νου και το πνεύμα. Αντίθετα οι ύμνοι και τα μάντρας, καθαρίζουν, εξαγνίζουν και αλλάζουν την ενέργεια μας.

Αν νοιώθετε αποδυναμωμένοι και απογοητευμένοι, κάντε κάτι διαφορετικό. Να μην ξεχνάτε πως ό,τι αφορά τη ζωή μας, είναι δική μας ευθύνη και αρκετές φορές οι φυσικοί τρόποι έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα