Το Energy Athens 2017 στην Πλάκα με ελεύθερη είσοδο!

Το Energy Athens 2017 στη πλάκα με ελεύθερη είσοδο!

Tο European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσουν για 7η συνεχή χρονιά καλλιτέχνες από όλα τα είδη των τεχνών όπως ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, αγιογραφία, αρχιτεκτονική, design, quilling και χειροποίητο κόσμημα στο Energy Athens 2017.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, στις 19.00, στο Contemporary Space Athens, Μητροπόλεως 74 στη Πλάκα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συγκεντρώσει σε μία κοινή έκθεση διαφορετικές απόψεις και τάσεις της σύγχρονης εποχής. Να συνδυάσει διαφορετικές τεχνικές αλλά και να συνθέσει μία ενιαία εικόνα της τέχνης του σήμερα. Να μεταφέρει σε όλους τους επισκέπτες ποια είναι η “ενέργεια” της εποχής μας μέσα από την καλλιτεχνική ματιά των συμμετεχόντων.

Οι φετινοί καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση αποτελούν αντιπροσωπευτικά παραδείγματα για να μπορέσουμε να αναδείξουμε στους επισκέπτες της έκθεσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο “τον Παλμό της Τέχνης στην καρδιά της Αθήνας”.

Οι τριάντα οχτώ καλλιτέχνες, που προέρχονται από διαφορετικά πεδία της τέχνης και παρουσιάζουν φέτος τα έργα τους στο Energy Athens σε αλφαβητική σειρά είναι:

Sofianos, Stoker Carrie, Βαρσαμούλη Γιάννα, Βερικίου Έφη, Βερούτης Κων/νος, Γερολυμάτου Άννα, Γεωργοπούλου Ειρήνη, Γιτοπούλου Θεοδώρα, Γρυπονησιώτη Μαρίνα, Διγαλάκης Γιώργος, Ζαδέλη Κατερίνα, Ζώτου Ειρήνη, Θεοφανοπούλου Ολυμπία, Κανταρτζής Κων/νος, Καραλιάς Ιωάννης, Κεραστάρη Έλια, Κονταρούδης Χρήστος, Κουγέα Χαριτίνη, Kourkoulou Angel, Κρόκος Μάριος, Κωστογιάννου Κατερίνα, Μαδιανός Λεωνίδας, Μαντζούκα Αντωνία, Μαυριγκοπούλου Κατερίνα, Μητροβγένης Κων/νος, Μπίτζος Μανώλης, Ξαγοράρη Φωτεινή(Φαίδρα), Παπουλίδη Εβίνα, Παντέλη Κατριάννα, Παπανικολάου Παναγιώτης, Παππάς Κ. Γιώργος, Σπυράκη Μαρία, Στογιάνοβιτς Νένα, Τσιλιβής Κων/νος, Τσίτσου Ειρήνη, Φρεμεντίτης Περικλής, Φωλίνας Στέφανος, Χατζημήτρου Σοφία.

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 74, Πλάκα

Τηλέφωνο: 2103428511

Ε-mail: ira@europeanarch.eu

Είσοδος ελεύθερη

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα