Επιτυχής η ”ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ” 2η ΒΙΟΫΓΙΕΙΑ

Επιτυχής η ''ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ'' 2η ΒΙΟΫΓΙΕΙΑ

Μετά από δεκατρία χρόνια (1η Βιοϋγίεια 2005) το Ιπποκράτειο Φυσιο-Ινστιτούτο, διοργάνωσε με επιτυχία την 2η Ιπποκράτεια Βιοϋγίεια, που πραγματοποιήθηκε στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στο πνεύμα του Ιπποκράτη «ωφελέειν η μη βλάπτειν».

Στόχος της ημερίδας, η οποία έγινε με συμμετοχή ιατρών, επαγγελματιών υγείας, σπουδαστών αλλά και κοινού, ήταν η γεφύρωση των «φαινομενικά» αντιθέτων:

1. Ιαματικές Ανατολής – Δύσης,

2. Συμβατικής – μη Συμβατικής ιατρικής,

3. Αλλοπαθητικής – Ομοιοπαθητικής.

Κύριοι ομιλητές ήταν κλασσικοί όσο και ολιστικοί ιατροί, ομοιοπαθητικοί και διδάκτορες επιστημών Υγείας.

Στην ημερίδα χαιρέτισαν τ. Δ/ντές κλινικών Νοσοκομείων και επιστήμονες ιατρικών και επιστημών Υγείας, παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα θέματα: Η Οζονοθεραπεία, η Σωματική Ψυχοθεραπεία, η Ομοιοπαθητική ιατρική, κλινική Φυτοθεραπεία, οι Ανοσολογία (Αλλεργίες κ.α.), η Βιορυθμιστική Ιατρική, η Ολιστική Γυναικολογία, η Ιπποκράτεια Φυσιοπαθητική, η Χειροπρακτική και Ολοκληρωμένη ιατρική.

Ο διοργανωτής της 2ης Βιοϋγιείας και Πρόεδρος του Ιπποκράτειου Φυσιο – Ινσιτούτου, Δρ. Νίκος Σαμαρίδης, Φυσιοπαθητικός [ND], στον χαιρετισμό του τόνισε πως «Απώτερος σκοπός όλων, είναι η “ενιαία” θεώρηση του Ανθρώπου: “Νους – Ψυχή – Σώμα” και η Ολική προσφορά υπηρεσιών υγείας και ευεξίας».

 

Υ.Γ. Η αργοπορημένη ανάρτηση οφείλεται σε τεχνικούς λόγους (Η/Υ φωτο-βίντεο) και ταυτόχρονα στην ευχάριστη προετοιμασία για την Ιπποκράτεια 3η Βιοϋγίεια 12/2-18.

Πληροφορίες: 6980 358 822 • drnsamaridis@gmail.com

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα