Η εθελοντική ομάδα “Empty the Cages” σας προσκαλεί στην ημέρα υιοθεσίας – Happy Puppy Day

Σας προσκαλούμε όλους στην όμορφη ημέρα υιοθεσίας μας Happy Puppy Day.

Σας περιμένουμε σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, στην εκδήλωση μας που είναι η ελπίδα για αδέσποτα σκυλάκια που περιμένουν μέσα σε καταφύγιο.

Θέλουμε μέσα από αυτή την εκδήλωση να τους δώσουμε μια ευκαιρία να βρούνε αυτό που χρειάζονται.Έναν άνθρωπο να τα αγαπά, μια οικογένεια να μεγαλώσει προσθέτοντας έναν τετράποδο φίλο στο πλάι της.

Τα αδέσποτα σκυλάκια μας θα σας κερδίσουν με τον εκπληκτικό χαρακτήρα τους και με την ανάγκη τους για ανθρώπινη παρουσία. Έχουν εγκαταλειφθεί στον δρόμο και έχουν ζήσει την άσχημη πλευρά της ζωής.

Σε ένα όμορφο και πράσινο περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας με τη καλύτερη μας διάθεση και τα αδέσποτα σκυλάκια μας, ελπίζουμε να σας κλέψουν την καρδιά και να κερδίσουν μια θέση στην ζωή σας.

Η εθελοντική ομάδα "Empty the Cages" σας προσκαλεί στην ημέρα υιοθεσίας - Happy Puppy Day

Ελάτε να ανακαλύψετε τις χαρές που μπορεί να σας προσφέρει ένα σκυλάκι, να συζητήσουμε τις ανάγκες του, το πως θα μπορούσατε να μετατρέψετε την δύσκολη και πληκτική καθημερινότητα σας σε κάτι ομορφότερο, πλούσιο σε αγάπη και δοτικοτητα.

Στις 24 Νοεμβρίου από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα στο πάρκο Ελευθερίας, το καταπράσινο πάρκο απέναντι από το μετρό Μέγαρο Μουσικής 

Μέχρι να αδειάσουν τα κλουβιά!!

Μπορείτε επίσης εάν επιθυμείτε να δωρίσετε είδη όπως ξηρά τροφή, κονσέρβες, κουβέρτες, χαλιά, κρεβατάκι και αποπαρασιτικα είδη.

Την εκδήλωση διοργανώνουν:
– η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων
-η εθελοντική ομάδα Empty the cages
-Η φιλοζωική Ένωση εργαζόμενων της διεύθυνσης καθαριότητας Δήμου Αθηναίων
Με τη συμμετοχή της ΠΦΟ
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/564073877681555/

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα