Φαληρικά! Η διοργάνωση θεσμός του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, μας ταξιδεύει και φέτος -Ελεύθερη είσοδος

Φαληρικά!

Ο καλός μας ο καιρός καλά κρατεί ακόμη, το ζεστό φθινόπωρο της Ελλάδας και αυτό επίσης και τι καλύτερο από τις καλλιτεχνικές βραδινές μας αποδράσεις. Οι γειτονιές είναι ακόμη πολύβουες και σχεδόν όλο τον Σεπτέμβρη σε κάθε πόλη θα συναντήσει κανείς και από ένα καλλιτεχνικό δρώμενο. Μην παραλείψετε λοιπόν να αδράξετε την ευκαιρία της εμπειρίας.

Οι εκδηλώσεις στις γειτονιές μας, είτε είναι πρωτοβουλία του δήμου μας, είτε κάποιου κοινωνικού φορέα, μετράνε πολλά συν στη διεξαγωγή τους. Συνήθως είναι κοντά στα σπίτια μας, πολύ οικονομικά ή ακόμη και δωρεάν και προσφέρουν πληθώρα πολιτιστικού θεάματος. Από τραγούδι και χορό, μέχρι θέατρο, και εκθέσεις. Το πιο σπουδαίο όμως, που ίσως να μην το έχουμε παρατηρήσει είναι ότι όλοι μαζί λαμβάνουμε την ίαση της τέχνης, κάτω από έναν καθαρό ουρανό!

Πάμε στο Φάληρο, είναι αστροφεγγιά…

Λέει το λαϊκό άσμα και δεν έχει καθόλου άδικο. Εδώ και αρκετά χρόνια τα Φαληρικά είναι ένας θεσμός στο δήμο Παλαιού Φαλήρου που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία λυρικού τραγουδιού. Έξι διεθνούς φήμης τραγουδιστές κλασικού τραγουδιού, συναντώνται επί σκηνής, για να εκτελέσουν έργα από οπερέτα, μιούζικαλ αλλά και ελληνικά γνωστά κομμάτια.

Την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη, θα πραγματοποιηθεί συναυλία προς τιμή του μεγάλου μαέστρου και συνθέτη, Γιώργου Κατσαρού, ενώ θα ακουστούν πολλά δικά του κομμάτια, που αγαπήσαμε μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Το κλου της διοργάνωσης, έρχεται την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, με μία συναυλία που θα θυμίσει πολλά όμορφα στους παλαιότερους και θα κάνει και τους νεότερους να αντιληφθούν πως και οι γονείς ήταν κάποτε παιδιά και μάλιστα πολύ χαρούμενα. Έτσι Το μεγάλο μας πάρτι, θα ρίξει την αυλαία, με τον Μάκη Δελαπόρτα να είναι ο οδηγός αυτής της παράστασης. Μιας παράστασης ντυμένη με τα πικ απ του 60, τα ξέφρενα πάρτι, τους Beatles και τα βερμούτ.

Και κάπως έτσι με γλυκές αναμνήσεις άλλων εποχών, θα δώσουμε ραντεβού στο Φάληρο και πάλι το επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τότε να ονειρεύεστε ακατάπαυστα. Το φάρμακο δια πάσα νόσο!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα