«Τα φιλιά της Δανάης» στο βιβλιοπωλείο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!

«Τα φιλιά της Δανάης» στο βιβλιοπωλείο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!

Το βιβλιοπωλείο «ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ», οι εκδόσεις «ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ» και η ομάδα «ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Τα φιλιά της Δανάης» της Βασιλικής Μουργέλα.

Τα παιδιά θα απολαύσουν μια θεατρική διάδραση και θα μάθουν για την μοναδικότητα του φιλιού, τη δύναμη της αγάπης και την αξία της προσφοράς από την θεατρική ομάδα «Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Δανάη ζητάει ως δώρο γενεθλίων από τους γονείς της ένα καλάθι.Μέσα σε αυτό κρατάει φυλαγµένα τα πολύτιµα φιλιά της, τα οποία έχει λάβει από τους ανθρώπους που την αγαπούν. Στον δρόµο της συναντά µια µικρή νεράιδα, που της πραγµατοποιεί µια ασυνήθιστη επιθυµία… Ζει ένα φανταστικό ταξίδι στον κόσµο των νεράιδων και προσφέρει τα φιλιά της σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Μαζί της θα µάθουµε τη µοναδικότητα του φιλιού, τη δύναµη της αγάπης και την αξία της προσφοράς.

Πληροφορίες παιδικής εκδήλωσης:

Πού; Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο (Κατάστημα Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 177, Αγ. Δημήτριος, 17343, τηλ.: 210 9700542, στον όροφο του βιβλίου!)
Πότε; Σάββατο 9 Φλεβάρη
Τι ώρα; Στις 12:00 το μεσημέρι Κατάλληλο για παιδιά 4 ετών και άνω

Είσοδος ελεύθερη!

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα