Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού: Το ελληνικό φόρουμ που διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλη τη Γερμανία

Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού: Το ελληνικό φόρουμ που διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλη τη Γερμανία

Ένα φόρουμ εναλλακτικού τουρισμού που από το 2018 προωθεί στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Γερμανία δράσεις εναλλακτικού τουρισμού της χώρας μας!

Το ”Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού” λοιπόν, είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα προβολής των ειδικών-εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας στη Γερμανία.

Με τα σλόγκαν ”Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα” και ”Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό»”  το φόρουμ Εναλλακτικού τουρισμού διοργανώνει εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις της Γερμανίας, όπου με την μορφή διαλέξεων, ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεων και B2B συναντήσεων βοηθούν ελληνικές επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού και start ups στη προσπάθεια δικτύωσής με σημαντικούς παράγοντες του τουρισμού.

Στην επόμενη εκδήλωση στις 17 Φεβρουαρίου στο Μίνστερ πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί ένας συνδυασμός διαλέξεων, ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων στον τομέα των εναλλακτικών ταξιδιών στην Ελλάδα. Θα υπάρχουν βέβαια και κάθε είδους λιχουδιές και αγνά προϊόντα από την Ελλάδα!

Το ”Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού” είναι προϊόν της εταιρείας Weproductions – ένα πρακτορείο για μάρκετινγκ, εκδηλώσεις που δρα από το 2003 στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ελλάδα.

Το 2019 ειναι προγραμματισμένες συνολικά 9 εκδηλώσεις στην Κολωνία, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Πατερμπόρν, Μύνστερ, Μόναχο, Στουνκάρδη, Βόννη και Φρανκφούρτη.

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα