Healthy Life Festival

Healthy Life Festival

Το μεγαλύτερο γεγονός για το ΕΥ ΖΗΝ που πραγματοποιήθηκε στην HELEXPO από 20 έως 22 Απριλίου 2018, σε διοργάνωση της εταιρίας Ecopolis, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία κερδίζοντας τις εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι το Φεστιβάλ είχε έναν μοναδικό, ενημερωτικό, βιωματικό, διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, που διατήρησε κατάμεστα όλα τα επίπεδα του Εκθεσιακού κέντρου μέχρι αργά το βράδυ.

Χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών αλλά και εκατοντάδες εκθέτες που παρουσίασαν τα ιδιαίτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και ενδιαφέρονται για έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής σε όλους τους τομείς – από την υγεία μέχρι την διατροφή και από την άσκηση μέχρι την τέχνη- δημιούργησαν την ξεχωριστή ταυτότητα του Healthy Life Festival.

Οι πρεσβευτές και «οικοδεσπότες» του, Ναταλία Δραγούμη, Μέμος Μπεγνής , Έρρικα Πρεζεράκου, Κωνσταντίνος Ξένος και Δρ. Ελένη Μαλούπα, δημιούργησαν μια «φιλική» και οικεία επικοινωνία μεταξύ κοινού και συμμετεχόντων στην Έκθεση.

Μετά την λήξη των παράλληλων δράσεων, των ομιλιών και των σεμιναρίων, όπου σημαντικοί άνθρωποι, έγκριτοι ο καθένας στον τομέα του, μοιράστηκαν με το κοινό τις γνώσεις για την ευζωία σε όλες τις εκφάνσεις, την σκυτάλη έπαιρνε η ψυχαγωγία, με πρωτότυπες δράσεις και επιδείξεις, με θεατρική παράσταση για παιδιά, αλλά και με εξαιρετικά μουσικά ακούσματα: τις συναυλίες των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την Παρασκευή 20 Απριλίου και Ευανθίας Ρεμπούτσικα-Έλλης Πασπαλά το Σάββατο 21 Απριλίου.

Σημαντικό επίσης γεγονός ο GRAND MARATHON Power Cycling , όπου καταρρίφθηκε το Βαλκανικό ρεκόρ συμμετοχής με 250 ποδηλάτες.

Το κύρος των συμμετεχόντων, η έντονη διαδραστικότητα, τα προσεγμένα events, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, οι πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις και η πραγματικά ουσιαστική και θετική ανταπόκριση του κοινού, ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη και έθεσαν τις προδιαγραφές για μια ακόμη πιο σημαντική διοργάνωση το 2019.

Ήδη έχει προγραμματιστεί και προετοιμάζεται το επόμενο Healthy Life Festival, που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Απριλίου 2019.

Ακολουθώντας την νέα τάση της κοινωνίας για πιο φυσική, υγιεινή κι ευτυχισμένη διαβίωση, το Healthy Life Festival ήρθε για να μείνει! Το αποδεικνύουν τα χιλιάδες χαρούμενα πρόσωπα όλων όσοι βρέθηκαν στην Helexpo στο Μαρούσι.

Τους ευχαριστούμε που μοιράστηκαν μαζί μας αυτή την εμπειρία Ζωής!

 

HEALTHY LIFE FESTIVAL ! Εμπειρία ΖΩΗΣ

Διοργάνωση:  Healthy Life Festival  Παραγωγή Δημοσίων Θεαμάτων σε συνεργασία με ΔΕΘ- Helexpo
Βρείτε μας: www.healthylifefestival.gr ,fb ,you tube ,hlf : Healthy Life Festival

Εκδήλωση στην Εναλλακτική Ατζέντα:Healthy Life Festival, HELEXPO Αμαρουσίου – Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥΖΗΝ είναι γεγονός

 

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα