Χορηγός το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε 60 νέους καλλιτέχνες

horigos-idrima-niarhos-60-neous-kalitehnes

Η ARTWORKS, μια νέα οργάνωση που στοχεύει την στήριξη νέων καλλιτεχνών και την ανάδειξή τους, ξεκινά τη δράση της με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, το οποίο θα χρηματοδοτήσει μέχρι και 6000 € σε 60 νέους καλλιτέχνες, ηλικίας από 25 εώς και 35 ετών, οι οποίοι θα επιλεγούν στην πρώτη αυτή δράση της οργάνωσης.

Τα πεδία της Τέχνης από τα οποία θα επιλεγούν οι καλλιτέχνες είναι

Εικαστικές τέχνες όπως ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, φωτογραφία, εγκαταστάσεις, performance, εικαστικό βίντεο, πολλαπλά και νέα μέσα, ψηφιακές μορφές τέχνης, και

Κινούμενη εικόνα, όπως μυθοπλασία, ντοκυμαντέρ και animation

Ο κάθε νέος καλλιτέχνης θα επιχορηγηθεί με το ποσό των 6000 €. Εκτός αυτού, θα έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων, εργαστηρίων αλλά και master classes από έμπειρους ομότεχνούς του με σκοπό τις περαταίρω δεξιότητες, την γνωριμία με τους άλλους καλλιτέχνες και την ανταλλαγή απόψεων.

Ένας από τους βασικούς λόγους λειτουργίας της ARTWORKS είναι ακριβώς αυτό. Ένα όλο και διευρυνόμενο δίκτυο νέων καλλιτεχνών το οποίο θα συμβάλλει σε νέα κύματα Τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς στοχέυει στη συνεργασία με άλλους φορείς και ιδρύματα της χώρας και όχι μόνο.

Αν είστε νέος καλλιτέχνης, μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας για τον πρώτο κύκλο του Προγράμματος ωε τις 26 Ιανουαρίου 2018. Πληροφορίες, όχι μόνο για την αίτηση αλλά για ότι άλλο θελήσετε, μπορείτε να βρείτε στο www.art-works.gr

ARTWORKS
Ιπποκράτους 9, 10679 Αθήνα
Τηλ: 210 3647065 e-mail: contact@art-works.gr

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα