Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Λέσχη Ανάγνωσης στον Πολυχώρο ΙΑΝΟS

eggrafes-lesxi-anagnosis-ianos

Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στη Λέσχη Ανάγνωσης Ξένης και Ελληνικής Λογοτεχνίας στον Πολυχώρο IANOS!

Ο ΙΑNOS, σε συνεργασία με τον συγγραφέα και κριτικό της Λογοτεχνίας, Μάνο Κοντολέων, μας προσκαλούν στη Λέσχη Ανάγνωσης. H λέσχη θα πραγματοποιεί συναντήσεις, κάθε 2 η Δευτέρα, στο Τμήμα Μελετών του βιβλιοπωλείου ΙANOS από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2016.

Αν είσαστε λάτρεις της λογοτεχνίας, αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και να μοιραστείτε προβληματισμούς, σκέψεις και ιδέες πάνω σε συγκεκριμένα μυθιστορήματα, τότε πρέπει να κάνετε αίτηση! Θα πραγματοποιούνται 2 συναντήσεις κάθε μήνα, που θα διαρκούν δύο ώρες ( 18:00- 20:00) και μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι δωρεάν!

Το βιβλίο που θα αναλυθεί και πάνω στο οποίο καλούμαστε να μοιραστούμε τις απόψεις μας είναι το «Νόμος περί τέκνων» του Ιαν ΜακΓιουαν, μεταφρασμένο από την Κατερίνα Σχινά (Εκδόσεις Πατάκη).

Πρόγραμμα Συναντήσεων

Δευτέρα 3 /10

Δευτέρα 24 /10

Δευτέρα 7/ 11

Δευτέρα 21/ 11

Δευτέρα 5/ 12

Δευτέρα 19/ 12

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις συναντήσεις, παρακαλούνται λόγω του περιορισμένου χώρου, να δηλώσουν συμμετοχή μέσω email στο events.stadiou@ianos.gr, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες

Υπεύθυνη: Κατερίνα Δημάκη,

ΙΑΝΟS: Σταδίου 24,10564

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3217917

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα