Ιδέες που θα σας ξαναδώσουν το πάθος για τη ζωή

Ιδέες που θα σας ξαναδώσουν το πάθος για τη ζωή

Να μερικές ιδέες που μας ξαναδίνουν πάθος για ζωή, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ και κάθε μέρα από δω κι εμπρός:

1. Κατανοήστε πως όλα, η δουλειά, ο γάμος σας κτλ., ανεξαρτήτως πόσο ενδιαφέροντα είναι στην αρχή, θα τελματώσουν σίγουρα – όχι μπορεί – κάποια στιγμή αν δεν είστε προσεκτικοί.

2. Να έχετε στο νου σας ότι πρέπει να παλεύουμε καθημερινά με τη στασιμότητα στη ζωή μας. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε – κάτι που πρέπει να κάνετε – κάθε μέρα για να διατηρήσετε τη ζωντάνια στη απόδοσή σας. Πρόκειται απλώς για την τεχνική των ηθοποιών. Ζήστε το ρόλο σας.

3. Συνειδητοποιήστε ότι δεν υπάρχει δουλειά χωρίς μέλλον. Κάθε δουλειά έχει μέλλον, όπως και κάθε άνθρωπος. Το αν το μέλλον θα είναι σπουδαίο ή μικρό, εξαρτάται αποκλειστικά από τον άνθρωπο. Δεν υπάρχουν μικροί ρόλοι, μόνο μικροί ηθοποιοί.

4. Δείτε την ευρύτερη εικόνα (κι εσάς μέσα σ’ αυτή). Δείτε τη δουλειά σας σε σχέση με τα υπόλοιπα πράγματα. Να θυμάστε, μόνο εσείς μπορείτε να βάλετε περιορισμούς στον εαυτό σας, ανεξαρτήτως του τι θα πουν ΕΚΕΙΝΟΙ.

5. Τέλος, συνεχίστε να αναπτύσσετε την ικανότητά σας να βλέπετε τον εαυτό σας, τη δουλειά σας και ό,τι κάνετε μέσα από τα μάτια του σημαντικότερου ανθρώπου – του Πελάτη.

Σε περιόδους αναταραχής και σε μια ασταθή οικονομία, είναι πολύ εύκολο να παρεκκλίνετε και να αρχίσετε να νιώθετε οίκτο για τον εαυτό σας. Τότε ακριβώς πρέπει να εξασκηθείτε σε υγιείς κανόνες συμπεριφοράς, για να παραμείνετε ζωηροί, ζωντανοί και ενθουσιώδεις.

Μη χάνετε ποτέ το πάθος σας για ζωή και η ζωή θα σας το ανταποδώσει. Πείτε κάτι θετικό σε όποιον άνθρωπο συναντάτε κάθε μέρα.

Τίποτα στον κόσμο δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ χωρίς πάθος.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Bob Proctor “Απόλυτη Επιτυχία” από τις εκδόσεις Διόπτρα

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα