Οι ίδιοι χημικοί και φυσικοί νόμοι που επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα ισχύουν και για τους πλανήτες

Οι ίδιοι χημικοί και φυσικοί νόμοι που επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα ισχύουν και για τους πλανήτες

Κάθε πλανήτης αποτελεί ένα όργανο του ηλιακού όντος. Ο ήλιος με όλους τους πλανήτες μαζί αποτελούν ένα ον. Κάθε μονάδα από το ηλεκτρόνιο μέχρι τον γαλαξία είναι ένα μοναδικό ον που ενώνεται με μεγαλύτερα όντα. Το σύμπαν μας είναι ένα ον που αποτελείται από ένα ολόκληρο σύστημα από μικρότερα όντα.

Υπάρχουν πολλά σύμπαντα, τα οποία όλα μαζί συστήνουν ένα πελώριο ον.

Σε κάθε άτομο του σώματος, το ηλεκτρόνιο είναι όπως ένας πλανήτης. Αν έμψυχα όντα στο τρίτο ηλεκτρόνιο κοιτούσαν έξω από το σπίτι τους, θα έβλεπαν το ανθρώπινο σώμα σαν αστέρια, με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι κοιτάζοντας πέρα από τη γη βλέπουν αστέρια στον ουρανό. Όπως πάνω έτσι και κάτω. Ο μακρόκοσμος αντικατοπτρίζει τον μικρόκοσμο. Οι ίδιοι χημικοί και φυσικοί νόμοι που επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα ισχύουν και για τους πλανήτες.

Ως κάτοικοι του ηλιακού μας συστήματος, αναγνωρίζουμε τη σημασία του ήλιου ως κέντρου. Αν και πρόκειται για ένα ασήμαντο αστέρι στο γαλαξία, ο ήλιος είναι το μείζον αστέρι μας. Μας προμηθεύει με το ηλιακό φως, του οποίου η ενέργεια είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ζωής στη γη.

Στην αλυσίδα της ζωής υπάρχουν έμβιοι οργανισμοί που απορροφούν φως. Τα έμβια όντα απορροφούν ενέργεια από την τροφή και το οξυγόνο. Το φως με το οποίο τρέφονται οι άνθρωποι έχει ήδη μετουσιωθεί σε τροφή από τα φυτά και τα ζώα. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος στη συνέχεια μεταμορφώνει αυτή την υλική ενέργεια σε αιθερική.

Πώς όμως συμβαίνει αυτό;

Κατά τη διάρκεια της διανοητικής διαδικασίας υπάρχει πάντοτε ένας συναισθηματικός παράγοντας. Ο εγκέφαλος δημιουργεί το συναίσθημα και το συναίσθημα αποτελεί ένα είδος ενέργειας. Το συναίσθημα παύει να είναι ύλη. Είναι μια μορφή ενέργειας.

Διαβάστε επίσης: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι σχεδόν ίδιος με το σύμπαν

Η υλική ενέργεια μπορεί να προσδιοριστεί και να αποδειχθεί με επιστημονικές μεθόδους. Η αιθερική ενέργεια δεν μπορεί να αποδειχθεί μέσα στα πλαίσια της συμβατικής επιστήμης. Αν και δεν μπορούμε να αποδείξουμε την ύπαρξη του μίσους ή της αγάπης, παρόλα αυτά τα βιώνουμε. Η συναισθηματική ενέργεια είναι αιθερική.

Για πολλές εκατοντάδες χρόνια οι Ευρωπαίοι επιστήμονες υπέθεταν ότι η βάση της ύλης είναι μια ενέργεια γνωστή ως αιθέρας. Σύμφωνα με τον Μιγκέλ ο αιθέρας υπάρχει πραγματικά και η θεωρία του αιθέρα αρχίζει να επιστρέφει στη συνείδηση των μη συμβατικών επιστημόνων.

Αυτή τη στιγμή σε διάφορες χώρες χρηματοδοτούνται προσπάθειες για το χτίσιμο των αποκαλούμενων Space Power Generators, οι οποίοι χρησιμοποιούν ελεύθερη ενέργεια – αιθέρα – σε κινούμενους κινητήρες (Around the Free Energy World in Thirty Days’, by Toby Grotz, in New Science News, Vol. III, No. 2).

Οι σαμάνοι δεν αμφέβαλλαν ποτέ ότι ο χώρος ανάμεσα στα αστέρια, τους πλανήτες, τους δορυφόρους, τα αστεροειδή, τους γαλαξίες και τα σύμπαντα (όπως κι ανάμεσα στα άτομα των σωμάτων μας) είναι γεμάτος αιθέρα. Ο αιθέρας είναι το μέσον της μετακίνησης δια μέσω του οποίου μεταφέρεται η πληροφορία.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Mary Carroll Nelson «Πέρα από το φόβο» από τις εκδόσεις ETRA

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα