Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος : Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου με δωρεάν εκδηλώσεις

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος : Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεχίζει τις ανοιχτές εκδηλώσεις φιλοδοξώντας να προσελκύσει ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό και να αποτελέσει σημείο συνάντησης στην καθημερινότητα όλων μας.

Τον Σεπτέμβριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει την σειρά μουσικών εκδηλώσεων στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με τίτλο Parklife φιλοξενώντας σημαντικούς εκπροσώπους της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής

Σάββατο 10/9

Ψαραντώνης, Κατερίνα Παπαδοπούλου & Anastatica Project. Συμμετέχει ο Σωκράτης Σινόπουλος

Κυριακή 11/9

Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς, Θρακόμελο), καθώς και καταξιωμένα σχήματα της Κλασσικής Μουσικής

Σάββατο 24/9

Η MOYSA συναντά τον Γιώργο Εμμανουήλ Λαζαρίδη

Κυριακή 25/9

Συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Παράλληλα η σειρά συναυλιών Music Escapades επιστρέφει με εμφανίσεις νέων Ελλήνων μουσικών

Πέμπτη 1/9 Moa Bones

Πέμπτη 8/9 Cayetano

Πέμπτη 15/9 Irene Skylakaki

Πέμπτη 22/9 King Elephant

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά και οικογένειες, προγράμματα για ενήλικες, αθλητικές δραστηριότητες, και καθημερινές ξεναγήσεις. Τέλος, η επιτυχημένη σειρά υπαίθριων προβολών Park Your Cinema, σε επιμέλεια του Ηλία Φραγκούλη, συνεχίζεται και καλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν ταινίες του κλασσικού κινηματογράφου υπό το φως του φεγγαριού.

Με την επιθυμία να διατηρήσει ζωντανό το διάλογο μεταξύ του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και του κοινού, έως και την επίσημη παράδοσή του στο Ελληνικό Δημόσιο, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) από τις 16 Αυγούστου, κατέστησε το ΚΠΙΣΝ και πάλι πλήρως προσβάσιμο στο κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν και να ανακαλύψουν ξανά το έργο μέσα από τη διοργάνωση ανοικτών εκδηλώσεων.

Η κατασκευή του ΚΠΙΣΝ έχει πλέον ολοκληρωθεί. Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει παραλάβει το έργο από την κοινοπραξία και έχει ξεκινήσει επίσημα η διαδικασία της μετάβασής του στο Ελληνικό Δημόσιο. Οι εκδηλώσεις έχουν κύριο στόχο να δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να αναπτύξει ισχυρότερους δεσμούς με το έργο και να το συνοδεύσουν καθ’ όλη τη διαδικασία παράδοσής του στο Ελληνικό Δημόσιο, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το ξεκίνημα του νέου έτους.

Το θερινό ωράριο λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ είναι από τις 06:00 π.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Ορισμένες εκδηλώσεις απαιτούν ηλεκτρονική προεγγραφή. Οι εγγραφές αρχίζουν δύο εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση. Για προεγγραφές, πατήστε εδώ.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν καθώς χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από το ΙΣΝ.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα