Ηλεκτρονικό σχολείο με όλη την ύλη του Δημοτικού εντελώς δωρεάν

Ηλεκτρονικό σχολείο με όλη την ύλη του Δημοτικού εντελώς δωρεάν

Το πρώτο δωρεάν ηλεκτρονικό σχολείο στην Ελλάδα, με όλη την ύλη του Δημοτικού, εντελώς δωρεάν

Πώς θα βοηθηθεί ένα παιδί δημοτικού; Ο χρόνος των γονέων είναι περιορισμένος, οι ρυθμοί πολύ γρήγοροι και η οικονομική κρίση που επηρεάζει τις οικογένειες κάνει την ύπαρξη παιδαγωγού στο σπίτι να μοιάζει πολυτέλεια.

Πολλές φορές τα παιδιά στοδημοτικό καταφέρνουν μόνα τους να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις, όμως οι απορίες τους δεν σταματούν και γεγονός είναι ότι τα κενά που δημιουργούνται αυτά τα πρώτα χρόνια που τα παιδιά ξεκινούν να φοιτούν στο ελληνικό σχολείο δύσκολα γεφυρώνονται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το Οικουμενικό Σχολείο «Αθηνά», που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2013 ως μία πρωτοβουλία της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του κέντρου εκπαίδευσης Αρνός, προσφέρει σε όλους τους μαθητές της χώρας, αλλά και σε παιδιά ομογενών, εντελώς δωρεάν μαθήματα online. Όλη η ύλη του Δημοτικού σχολείου, με βίντεο, πίνακες και αναλύσεις, είναι προσβάσιμη σε όλους με πάνω από 10.000 βίντεο, εντελώς δωρεάν!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση, που φέρνει την χώρα μας ένα βήμα πιο ψηλά στον τομέα της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Τα βίντεο, είναι προσβάσιμα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και σε αυτά υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες, οι απαντήσεις και οι γνώσεις που είναι απαραίτητο να αφομοιώσουν τα παιδιά μας, μέσα στα 6 χρόνια του Δημοτικού. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο και στήριγμα όχι μόνο για τους εκπαιδευτικούς, αλλά και για τους γονείς και τα παιδιά, οι οποίοι παίρνουν την εκπαίδευση στα χέρια τους!

Μπορείτε να βρειτε τα video αλλά και να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα