Ηνωμένο Βασίλειο: Οι άνθρωποι σε καραντίνα και τα πρόβατα παίζουν στην παιδική χαρά (Βίντεο)

Ηνωμένο Βασίλειο: Οι άνθρωποι σε καραντίνα και τα πρόβατα παίζουν στην παιδική χαρά (Βίντεο)

Η καραντίνα των ανθρώπων έδωσε μια ανάσα στη Γη! Η μόλυνση έχει περιοριστεί ενώ η χλωρίδα και η πανίδα βρίσκουν χώρο να εξαπλωθούν. Πριν λίγες μέρες είδαμε  φωτογραφίες από την Ινδία που χιλιάδες χελώνες έκαναν πάνω από 60.000.000 αυγά ανενόχλητες. Παρακάτω εμφανίζονται πρόβατα τα οποία άρχισαν να παίζουν γύρω – γύρω όλοι

Ο ιδιοκτήτης του πάρκου, Γκάρεθ Γουίλιαμς, κατέγραψε έκπληκτος τα πρόβατα να «παίζουν», έχοντας ανέβει στο γνωστό σε όλους μας «γύρω-γύρω όλοι».

Τα πρόβατα συνήθως φυλάσσονται μακριά από τον χώρο των παιδιών στο πάρκο, αλλά αυτή τη φορά ο ιδιοκτήτης του τα άφησε να κυκλοφορήσουν ελεύθερα, μιας και το πάρκο στο Μονμουθσάιρ είναι κλειστό, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, είναι η δεύτερη φορά που ο ιδιοκτήτης του, τα «πιάνει» να χρησιμοποιούν το παιχνίδι.

«Έπαθα σοκ όταν τα είδα πάνω στο γύρω-γύρω όλοι. Κάποια από τα πρόβατα έπαιζαν και κάποια άλλα ήταν σκόρπια στο πάρκο. Ξαφνιάστηκα με το πόσο γρήγορα άρχισαν να παίζουν και να παίρνουν το κολάι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουίλιαμς.

Τα πρόβατα έχουν αδυναμία στο συγκεκριμένο παιχνίδι

Όπως φαίνεται, τα πρόβατα έχουν αδυναμία στο γύρω-γύρω όλοι, καθώς μια 52χρονη από το Πρέστον, η Ντέμπι Έλις, μαγνητοσκόπησε άλλο ένα κοπάδι να απολαμβάνει το παιχνίδι με αυτό, κοντά στο σπίτι της.

Η γυναίκα που είναι μητέρα τριών παιδιών, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε ένα χωράφι που ανήκει σε εμάς, κοντά στο σπίτι μας, και το έχουμε αφήσει σε έναν που έχει πρόβατα ως χόμπι. Έχουμε το γύρω-γύρω όλοι από τότε που ήταν τα παιδιά μας μικρά. Ο μικρότερος μου τώρα είναι 15, οπότε καταλαβαίνετε πόσα χρόνια είναι εκεί. Ευτυχώς όμως λειτουργεί κανονικά, κι έτσι τα πρόβατα λατρεύουν να ανεβαίνουν πάνω του και να κάνουν τη «βόλτα» τους».

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα