Ινστιτούτο HeartMath: Δείτε μαγνητοσκοπημένη την ημερίδα γνωριμίας

heartmath-imerida-

 

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Ημερίδα HeartMath με σκοππό τη γνωριμία του κοινού με τις εφαρμογές και τα εργαλεία του Ινστιτούτου.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την επερχόμενη εκπαίδευση του Ινστιτούτου στην Ελλάδα μεταβείτε εδώ https://enallaktikiagenda.gr/event/gine-pistopoiimenos-coach-tou-institoutou-heartmath-stin-ellada/

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη μαγνητοσκόπηση

Επτά καταξιωμένοι εισηγητές + ένας οικοδεσπότης

Δρ Γιώργος Χαριτάκης ΜD, PhD

Καρδιολόγος. Πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (1978) και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2005).

Ο Γιώργος Χαριτάκης είναι πιστοποιημένος trainer του Heartmath και πραγματοποιεί συστηματικά ομιλίες, σεμινάρια και εργαστήρια για τη σημασία των συναισθημάτων στην υγεία και την ισορροπία των ανθρώπων.

Δρ Λίνα Κατσίγκρη PhD

Η Δρ. Λίνα Κατσίγκρη είναι Νευρογλωσσολόγος-Λογοπεδικός που ερευνά τις ανώτερες λειτουργίες του εγκεφάλου λόγος – μάθηση – ανάγνωση, την παθολογία και την αποκατάσταση τους.

Είναι η δημιουργός της Μεθόδου Πρώιμης Ανάγνωσης –ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΩΡΙΣ που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και σε μεγαλύτερα παιδιά που δεν έχουν καταφέρει να ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό της ανάγνωσης.

Παράλληλα είναι πιστοποιημένη HEARTMATH COACH και oργανώνει σεμινάρια, ατομικές ή και ομαδικές συνεδρίες αυτοβελτίωσης BRAIN FITNESS, MINDFULNESS που αφορούν στην διαχείριση και ευελιξία των εγκεφαλικών κυμάτων σε σχέση με την ανθρώπινη συμπεριφορά, με στόχο την αυτογνωσία, τον έλεγχο των συναισθημάτων, την προσωπική ενδυνάμωση, ισορροπία, ευεξία και ευδαιμονία.

Στυλιανή Παπαγιάννη

Είναι Κοινωνική Λειτουργός , Certified HeartMath Coach , και Coach Θετικής Ψυχολογίας. Εχει το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής ”Οι Αγγελοι” στα Μέγαρα απο το 1990. Σε αυτο το σχολείο σκοπός είναι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της φανατασίας και η μάθηση μέσα από το παιχνίδι.

Χρησιμοποιεί τις μεθόδους του HeartMath με τους γονείς σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες και με τα παιδια.

Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την ομορφιά μέσα τους, να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, και να ζήσουν μια ζωή με λιγότερο στρες, ισορροπία, ευεξία και ευτυχία !

Κατερίνα Μπουλούγαρη ΜΒΑ, PhD (c)

Trainer | Coach for Emotional Intelligence

H Kατερίνα είναι υποψήφια διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και resilience coach του Ινστιτούτου HeartMath. Έχει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας, στην εκπαίδευση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Εξειδικεύεται σε θέματα επικοινωνίας, συναισθηματικής νοημοσύνης, ανθεκτικότητας, διαχείρισης της αλλαγής και της καινοτομίας.

Υποστηρίζει στελέχη οργανισμών & επαγγελματίες υγείας να αναπτύξουν την ανθεκτικότητά τους και να ηγηθούν ενός ανθρωποκεντρικού συστήματος. Βοηθάει τις ομάδες να επικοινωνούν συνεκτικά και αποτελεσματικά, ισορροπώντας την καρδιά και το μυαλό.

Από το 2014, σχεδιάζει και υλοποιεί εργαστήρια δεξιοτήτων επικοινωνίας, στο χώρο της υγείας, με σκοπό να υποστηρίξει τους επαγγελματίες υγείας να εξελίξουν τις ικανότητες τους στην επικοινωνία, για αλλαγή τρόπου ζωής, των ανθρώπων που πάσχουν από χρόνια νοσήματα. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών εκδηλώσεων και συνεδρίων

Τίνα Αρχοντίκη

Η Τίνα Αρχοντίκη έχει εμπειρία 25 ετών στον χώρο των επιχειρήσεων ως στέλεχος σε θέσεις Διεύθυνσης Προσωπικού, Marketing και Trade Marketing, και τα τελευταία 16 χρόνια ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων με εστίαση σε έργα Αξιολόγησης, Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης και Coaching στελεχών και ομάδων.

Κατέχει Master in Business Administration από το State University of New York με υποτροφία από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης και είναι πιστοποιημένη HeartMath Certified Coach, Extended DISC International System Certified Trainer, NLP Certified Practitioner, Neurofeedback Practitioner και NeuroChangeSolutions Certified Consultant.

Σήμερα, ως συνέταιρος στην Extended DISC International Ελλάδος, η Τίνα εστιάζεται στην καθοδήγηση ατόμων και ομάδων με στόχο την διαχείριση αλλαγών, την προσωπική ανάπτυξη και την αναβαθμισμένη ομαδική απόδοση, μέσω αποδεδειγμένων τεχνικών που βασίζονται στην Νευροεπιστήμη.

Βιολέττα Ψωφάκη

Η Βιολέττα Ψωφάκη εργάζεται ως Life & Transformational Coach, HeartMath Coach, εκπαιδεύτρια σεμιναρίων, public speaker, αρθρογράφος και συγγραφέας.

Είναι διαπιστευμένη PCC από τον παγκόσμιο οργανισμό ICF (International Coach Federation), μέλος του ICF Global και του ICF Greece Charter και εργάζεται με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια.

Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί, επίσης, ως NLP Practitioner, Micro Expressions & Body Language Practitioner και Ho’oponopono Practitioner (μέθοδος Ενεργειακής Ψυχολογίας).

Τα ενδιαφέροντά της κινούνταν πάντα στη σφαίρα της νοητικής, συναισθηματικής και ψυχοπνευματικής ανάπτυξης και εξέλιξης του ανθρώπου. Το βιβλίο της «Το μονοπάτι της ελευθερίας» κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στέργιος Βλαχόπουλος

Ο Στέργιος Βλαχόπουλος κατέχει πτυχίο στην Λειτουργία Συστημάτων Πληροφορικής και τον Προγραμματισμό και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής HeartMath Certified Coach και Extended DISC International System Certified Trainer.

Ο Στέργιος έχει εμπειρία άνω των 30 ετών στον χώρο των επιχειρήσεων, ως στέλεχος σε θέσεις Διεύθυνσης Πωλήσεων, Διεύθυνσης Περιφέρειας, Διεύθυνσης Trade Marketing, Εμπορικής Διεύθυνσης και από το 2005 εκπροσωπεί και διευθύνει το Ελληνικό Franchise της πολυεθνικής εταιρείας Extended DISC International. Εστιάζεται κυρίως στην Αξιολόγηση, την Εκπαίδευση και στο Coaching Πωλήσεων.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα